Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Nejdou otevřít hry na steamu

Nejdou otevřít hry na steamu

05.02.2016 18:13

Dobrý den potřeboval bych poradit, když chci zapnout jakoukoliv hru na steamu tak se objeví spuštěno a potom nic, ve správci úloh hra pouze problikne a to v procesech na pozadí. Zkoušel jsem jak ověřit integritu mezipaměti hry, přeinstalovat hry tak i celý steam, ani spustit ve složce nejdou, ovladače mám všechny nejnovější a hry mimo steam mi fungujou. Psát na support steamu nechci, protože nechci zase čekat půl roku na jejich odpověď. Tak se chci zeptat, jestli někdo neměl podobný problém jako já a popř. jak ho vyřešil.

05.02.2016 19:20

Ahoj míval jsem takový problém jedna hra mi nešla sputit taky ve správci jenom problikla a ve steamu spuštěno

ale mě se to spravilo koupením nové grafické karty (nenutím tě kupovat grafickou kartu jen říkam jak jsem to měl já) já u té hry něco posral v souborech a nastavení a ani po přeinstalaci nejela a pak došla ta grafika a už běhá

a na steam support napiš mě pomohly do pár dní celkem rychle (řešil jsem myslím stracený CD KEY nebo něco)

a co máš za systém ? (nechce se mi to říkat ale možná je to na přeinstall windowsu.

05.02.2016 20:04

Grafickou kartou to podle mě nebude, jelikož žádnou hru co je na steamu nemůžu zapnout, ale hry které mám mimo steam fungujou bez problémů. Mám w10 a na steam support jsem už toto napsal. Doufám, že mi alespoň pomůžou.

05.02.2016 20:16

snad do týdne odpoví mě odpovídaly rychle celkem a ty jsi upgradoval na WINDOWS 10? nebo předinstalovaný pokud UPGRADE tak na WIN7/8.1 hry ze steamu běhaly?

05.02.2016 20:48

Já jsem si asi před 10 dni koupil nový notebook, kde w10 už byly, ovšem všechny hry i na steamu mi fungovali bez problémů, ale od středy mi z nějakého důvodu nejdou. Jinak zatím nemám žádné jiné problémy s notebookem a jsem s ním celkem spokojený.

05.02.2016 22:37

Odporúčam skúsiť obnovenie systému do daného dátumu ;-).

i5 6600k, MB: MSI mortar, Msi GTX 1060 Gaming X 6GB, 2x8GB ddr4 2133mhz, SSD Intel 535 120GB, 1TB SSHD + 640GB HDD,na vodnom chladeni cooler master seidon v2 vetrak Noctua 120mm industrial 3000rpm...Zallman 600W vychodena priemyslovka so zameranym na pc systemy, posledne dva roky uzsie zameranie na sietove systemy Cisco
11.02.2016 12:47

Už jsem to zprovoznil a byla to chyba steamu, ale nejsem si jist, která věc mi přesně pomohla, jelikož jsem udělal hodně věcí. Nebylo třeba obnovení systému.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace