05.02.2016 18:13 příspěvků:6 | Dobrý den potřeboval bych poradit, když chci zapnout jakoukoliv hru na steamu tak se objeví spuštěno a potom nic, ve správci úloh hra pouze problikne a to v procesech na pozadí. Zkoušel jsem jak ověřit integritu mezipaměti hry, přeinstalovat hry tak i celý steam, ani spustit ve složce nejdou, ovladače mám všechny nejnovější a hry mimo steam mi fungujou. Psát na support steamu nechci, protože nechci zase čekat půl roku na jejich odpověď. Tak se chci zeptat, jestli někdo neměl podobný problém jako já a popř. jak ho vyřešil. |
---|---|
05.02.2016 19:20 příspěvků:101 | Ahoj míval jsem takový problém jedna hra mi nešla sputit taky ve správci jenom problikla a ve steamu spuštěno ale mě se to spravilo koupením nové grafické karty (nenutím tě kupovat grafickou kartu jen říkam jak jsem to měl já) já u té hry něco posral v souborech a nastavení a ani po přeinstalaci nejela a pak došla ta grafika a už běhá a na steam support napiš mě pomohly do pár dní celkem rychle (řešil jsem myslím stracený CD KEY nebo něco) a co máš za systém ? (nechce se mi to říkat ale možná je to na přeinstall windowsu. |
---|---|
05.02.2016 20:04 příspěvků:6 | Grafickou kartou to podle mě nebude, jelikož žádnou hru co je na steamu nemůžu zapnout, ale hry které mám mimo steam fungujou bez problémů. Mám w10 a na steam support jsem už toto napsal. Doufám, že mi alespoň pomůžou. |
---|---|
05.02.2016 20:16 příspěvků:101 | snad do týdne odpoví mě odpovídaly rychle celkem a ty jsi upgradoval na WINDOWS 10? nebo předinstalovaný pokud UPGRADE tak na WIN7/8.1 hry ze steamu běhaly? |
---|---|
05.02.2016 20:48 příspěvků:6 | Já jsem si asi před 10 dni koupil nový notebook, kde w10 už byly, ovšem všechny hry i na steamu mi fungovali bez problémů, ale od středy mi z nějakého důvodu nejdou. Jinak zatím nemám žádné jiné problémy s notebookem a jsem s ním celkem spokojený. |
---|---|
05.02.2016 22:37 příspěvků:513 | Odporúčam skúsiť obnovenie systému do daného dátumu i5 6600k, MB: MSI mortar, Msi GTX 1060 Gaming X 6GB, 2x8GB ddr4 2133mhz, SSD Intel 535 120GB, 1TB SSHD + 640GB HDD,na vodnom chladeni cooler master seidon v2 vetrak Noctua 120mm industrial 3000rpm...Zallman 600W
vychodena priemyslovka so zameranym na pc systemy, posledne dva roky uzsie zameranie na sietove systemy Cisco |
---|---|
11.02.2016 12:47 příspěvků:6 | Už jsem to zprovoznil a byla to chyba steamu, ale nejsem si jist, která věc mi přesně pomohla, jelikož jsem udělal hodně věcí. Nebylo třeba obnovení systému. |
---|---|