31.08.2016 20:26 příspěvků:63 | Zdravím, nainštaloval som si nový ovládač na grafiku a zrazu mi prestal ísť zvuk. Tak som si povedal že si rovno preinštalujem windows keď mám ku tomu zámienku. Základovku mám Asus Z170... a nainštaloval som si aj drivery. Zvuk by mal podľa mňa ísť ale nemám žiaden výstup aj keď mám pripojené sluchatka. PS: monitor mám pripojený do HDMI ale nemá repráky. |
---|---|
01.09.2016 07:44 příspěvků:4 972 | Dej sem screen ze Správce zařízení. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
05.09.2016 10:15 příspěvků:63 | Už mi nejaké 3dni išiel, potom som reštartoval PC a zmizol mi Realtek a zas mi nejde zvuk... |
---|---|
05.09.2016 10:29 příspěvků:4 972 | Nainstaluj ovladač odtud https://www.asus.com/Motherboards/Z170-A/HelpDesk_Download/ Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
05.09.2016 10:39 příspěvků:63 | To som už skúšal. Ja neviem čo s tým je. Pred tým mi to tiež nešlo a po dni keď som spustil PC tak normálne išiel a teraz keď sa mi sekol PC a som ho reštartoval zas nejde. Ten ovladač sa mi sám objavuje a mizne |
---|---|
05.09.2016 10:45 příspěvků:4 972 | Co si zkoušel? Jde to nainstalovat? Jaký máš systém? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
05.09.2016 11:28 příspěvků:63 | Teraz som to nejakým zázrakom spravil. V správcovi som dal aktualizovať ovládač. Realtek tam nebol tak som dal preč iba kompaktibilné, tam som dal Realtek, reštartoval som PC zvuk nešiel. Dal som realtek aktualizovať z online, ten sa preinštaloval na Nvidiu a Realtek sa mi potom zázrakom sám nainštaloval... Nechápem tomu ale ide mi už ten zvuk |
---|---|
07.09.2016 13:52 příspěvků:63 | A teraz zase sám od seba nejde... Inštaloval som ho z Asus stránky, základovka Asus Z170 Pro Gaming, Win 10 64xbit |
---|---|
07.09.2016 14:02 příspěvků:4 972 | Máš tento ovladač? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
07.09.2016 14:12 příspěvků:63 | Áno, mám. |
---|---|
07.09.2016 14:27 příspěvků:4 972 | Jediné co mne napadá je vadná zvukovka, nebo poškozený systém. U Win 10 jsou stále ještě různé problémy. Možná to vyřeší aktualizace. Windows 10 Anniversary Update Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|