12.08.2012 14:35 příspěvků:18 | Dobrý podvečer, chlapi, chtěl bych se vás zeptat, proč mi nejde počítač, doposud mi fungoval jak má, neměl jsem žádné problémy, včera jsem ho asi po desáté hodině normálně vypnul jako každý večer a ráno se to snažím zapnout, ale jakmile ho zapnu tak mi monitor nezobrazí vůbec nic, zkoušel jsem měnit monitory, dal jsem tam ten z kterého píšu teď a taky nic.. pořád No signal, ten první mi nepsal vůbec nic, je to nový monitor Samsung Syncmaster2253BW, a pořád mi to nejde už od rána prostě rozjet, celý hardware jsem komplet vyházel ven, na vše dal novou teplovodivou pastu a dal zpátky, přehazoval jsem grafiku mezi dvouma slotama a pořad nic, tak jsem napojil moji druhou grafiku, ale ani ta tomu nepomohla, počítač normálně pustím, větráky se rozjedou a vše ale prostě obraz z toho nedostanu, už mi ani nepípá, předtím mi aspoň jednou pípnul vždicky.. zkoušel jsem několikrát resetovat základní desku a taky se nic nestalo.. pořád jsem u toho jakobych s tím nic neudělal.. ale prostě mi nejde, jestli máte někdo nějaké rady tak dejte vědět děkuju Vážně nevím co už s tím Grafická karta 1 : Nvidia Geforce gt220 1GB Grafická karta 2 : Ati radeon x1950 pro 512mb Procesor : Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Operační Pamět : 3gb DDR2 800 mhz pc6400 Zdroj: PRO82+ 1000w MONITORY :Samsung Syncmaster2253BW 22" a druhý totalní plečka ale funguje =D IIYAMA PRO LITE E380s |
---|---|
12.08.2012 15:27 příspěvků:64 | tak jestli se ti ani bios nehlásí, tak bude nejspíše problém někde v HW. Zkus vyndat grafiku a napojit monitor jen na základní desku,resp. na integrovanou grafiku na desce. A podívej se taky po kondenzátorech jestli není některý nafouklý. Koukal jsi na ramky? Zkus vyměnit jestli máš možnost. Nakonec jediná věc, vyndat a zandat baterku. Snad se podaří ho rozběhnout . |
---|---|
12.08.2012 15:49 příspěvků:18 | čau, moje zakladni deska nemá integrovanou grafickou kartu, jinak bych to zkusil.. a bios jsem také pomoci baterky resetoval.. to mě napadlo hned jako první, jak tak koukám tak kondenzatory nejsou nafouklé, ale možná jsem kápl na problém, s hardwarem se nějak vypořádám, myslím že by měl byt v pohodě.. ale zkousel jsem monitor pripojit na tenhle počítač a zobrazoval mi sice obraz, ale byl totalně tmavý, zřejmě problém s monitorem, a jas i brightness jsou na plným.. grafiky jsem zkoušel odpojovat, ale proč mi bios nepípne , to vazně nevim , no ja doufám že jo |
---|---|
12.08.2012 16:22 příspěvků:64 | tak snad to bude jen v monitoru a ne v PC . Hodně štěstí. |
---|---|
12.08.2012 16:49 příspěvků:206 | ramky v háji .. vytáhni všechny, zkoušej po jedné do každého slotu |
---|---|
12.08.2012 17:26 příspěvků:18 | no nevím jestli ramky, kdyby byla chyba v ramkách nemyslíš že by to píplo ? protože ja jsem odpojil jak ramky , tak grafiky, a normálně to zapl, ale i přesto mi bios nepípl že mi něco chybí, snad nebude problém v základní desce. |
---|---|
12.08.2012 18:30 příspěvků:206 | první věc co vždy kontroluju když nepípne, buď ramky, nebo odešla základka .. mé zkušensti |
---|---|
13.08.2012 08:49 příspěvků:18 | tak jsem tu zase, monitor s tím jsem problém vyřešíl.. odešlo podsvícení, podle zkušeností kámoše.. :/ a teď iöhledně hardwaru, vešekeré komponenty jsem vytahal a napojil jsem si je mimo case jen tak na podlahu, a zapl počítač , ale pořád mi záladka nepípne, ani když odpojím ramky a grafiky.. aji hardisky tam nemám. . a prostě by měla několikrát pipnouot a nic.. :/ pravděpodobnost že nejde speaker je asi blbost.. několikrát jsem vyndával baterii.. kontroloval jestli je cpu správně umíštěné , daval ramky do všech 4 dimm slotů.. a pořád nic.. počítač je prostě mrtvý.. všechno běží ale prostě nejde nic.. a nemám se jak podívat na obraz protože je monitor v pič... takže nevím jak dál... proč nepípne ... na to jsem asi příliš krátky. vubec nevím jak dál, někdo nějaká zkušenost ? a děkuju za všechny rady každá rada se cení |
---|---|
13.08.2012 13:21 příspěvků:206 | vytáhni desku, zapoj do jiného zdroje, jen tak bez ničeho, a postupně přidávej komponenty (hlavně opatrně aby deska nebyla položena na něčem vodivém) když nebude výsledek. Desku můžeš zahodit. |
---|---|
14.08.2012 08:11 příspěvků:18 | Téma uzavřeno, je v .... základní deska.. aji monitor :/ |
---|---|