04.05.2013 12:51 příspěvků:2 | Zdravím, mám takový problém. Mám doma Externí Disk (160 Gb + BOXík) a najednou když jsem ho chtěl připojit k PC tak jse ukázalo že ho Windows vidí (dokonce je i v správci zařízení viditělný) ale prostě nemužu jse dostat k jeho opsahu. Skoušel jsem ho připojit k ruzným PC a nebo NB co mám doma a na všech v pohodě běží. Nevím co s ním, skoušel jsem přeinstalovat ovladače, restartovat PC s připojeným Diskem, čistit mezipamněti a dokomce jsem ho na jiném PC sformátoval (exFAT) a ani tak jse nechce připojit. Byl bych rád kdyby jste někdo poradily. Čau |
---|---|
04.05.2013 13:04 příspěvků:5 728 | nemohl se uvolnit konektor uvnitr? ci poskodit USB kabel? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
05.05.2013 16:11 příspěvků:2 | Díval jsem ale uvnitř krabičky nebyla chyba. Nakonec jsem to vyřešil tím že přes program MiniTool Partition jsem smazal oddíl (partišnu) a vytvořil jsem ji znova. Tedkom je už disk čitelný na všech mých zařízeních |
---|---|