Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Nefunkčnosť? :S

Nefunkčnosť? :S

23.12.2014 21:07

Pekný deň prajem,

teraz sa mi z ničoho nič zmenil stav používateľského konta, pár dní mi niak blbla myška, tak som to teraz reštartoval, ako počítač normálne, a napísalo mi zrazu "Pripravuje sa pracovná plocha" no a ako keby som preinštaloval windows, napísalo mi to, že všetko čo na tomto konte vykonám, bude po vypnutí počítača zmazané, ale keď som znova reštartoval počítač, vyskočilo na mňa opeť toto konto, prosím neviete čo tu môžem byť?

Ak som stratil všetky dokumenty tak ma asi klepne.. Ďakujem

24.12.2014 10:13
ověřen

Zkus nabootobat kašperský rescue disk a udělat kontrolu..

Jaký máš antivir ? Např. u avastu lze naplánovat kontrolu před startem windows, pokud máš či jiný antivir proveď třeba to naplánuj v nouzáku, poté restartuj a nech udělat kontrolu, antivir si tak líp poradí se šmejdem.

Nebo-

Pokud se dostaneš do nouzového režimu, tak zkus (stáhnout a nainstalovat ) to projet adwcleanerem, malwarebytes anti-malware, nálezy u nich v obou případech smaž.

A po té si udělej tu kontrolu skrze boot kašpersky rescuedisk.

Nebo -

Nabootuj hirensboot a udělej dané kontroly na vir v něm ...adwcleaner, malwbyteantimallw,

popř. i prográmkem junkware remowal tool.

Poté opět kladivem - nabootuj kašpersky rescue disk a proveď kontrolu.

....

Po vyčištění ješté vyčisti registry třeba ccleanerem.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace