08.01.2016 13:20 příspěvků:4 972 | Použil si i CCleaner? Nic jiného fakt nevím. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
08.01.2016 13:32 příspěvků:4 972 | Ještě zkus bod obnovení k datu, kdy hry fungovaly! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
08.01.2016 13:44 příspěvků:14 | Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log windirLogsCBSCBS.log. For example C:WindowsLogsCBSCBS.log. Note that logging is currently not supported in offline servicing scenarios. udelal jsem to znova a naslo mi to porusene soubory jak je mam opravit nebo neco |
---|---|
08.01.2016 13:45 příspěvků:14 | a jak se to obnovuje k tomu datu ? |
---|---|
08.01.2016 13:52 příspěvků:4 972 | Píšeš že nejsi žádný amatér, ale neznáš základní věci. Jaký máš systém ? To mělo být jako první informace. W7 http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows/system-restore-faq#1TC=windows-7 Občas použij Google, ten rozbitý nemáš! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
08.01.2016 13:55 příspěvků:14 | windows 8.1 |
---|---|
08.01.2016 14:03 příspěvků:4 972 | Google zase nic? Proč ti mám hledat bod obnovení, když o tom jsou na webu romány? Tady máš popis a obrázek. Pro tebe platí to, co je označené šipkou!!! http://www.servispckupka.cz/nastroj_obnoveni_systemu_windows_8.php ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
08.01.2016 14:06 příspěvků:14 | jojo ja az jsem se tam dostal ale kdyz to udelam tak mi to ukazuje ze budu muset snad uplne vsechno pak preinstalovat |
---|---|
08.01.2016 14:12 příspěvků:4 972 | Tak snad si omylem neodisntaloval něco před rokem, ale nedávno. Vrať se do bodu před tou odinstalací. Něco přeinstalovat muset budeš. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
08.01.2016 14:23 příspěvků:14 | jo takze nebudu muset preinstalovat vse co mi to ukazalo protoze mi to snad ukazalo vsechny programy co jsem kdy nainstaloval |
---|---|
08.01.2016 14:28 příspěvků:4 972 | Záleží na tom, jaký bod si vybral !! A také na tom, co je poškozené! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
09.01.2016 16:38 příspěvků:11 | Když vidím že ,,profík´´ freddy nedokázal spustit CMD jako správce a napsat jeden z nejzákladnějších příkazů na vyřešení poloviny problémů s PC tak spolupráce bude asi těžká.. Ale věřím ti, možná si jen zapoměl jak se CMD spouští.. Takže jestli si přeinstaloval hry a nefunguje to tak tady máš jak pro nás uděláš lehoučkou diagnostiku aby jsme věděli o trochu víc: 1. Dej windows tlačítko+R 2.Do řádku napiš: %windir%system32perfmon.exe /res 3. Nainstaluj něakej natáčecí program 4. Na 1 obrazovku přesuň okénko co se ti otevřelo 5. 2. si nastav jako hlavní 6. Spusť nahrávací program a vyber že chceš natáčet co ty vybereš 7. Označ Okénko co si spustil pomocí %windir%system32perfmon.exe /res jako to co chceš nahrávat, spusť nahrávání 8. Susť hru 9. My se zatím co jí spustíš dozvíme co se děje s procesama ve tvém PC 10. Můžeme ti smysluplně poradit (možná, možná tam taky nic neuvidíme a budeme muset dlěat trošičku složitější věci) |
---|---|