12.11.2017 11:54 příspěvků:3 | Dobrý den, včera jsem zkoušel paměti ram na mém bývalém notebooku. Paměti fungovaly ale systém se načítal neuvěřitelně pomalu.Tak jsem z vlastní blbosti PC natvrdo vypnul.Od té doby mi nefunguje hdd.Hdd se ukáže většinou v biosu ale ve windows se neukáže vůbec.Při startu divně pípá.Nejde mi ani tak o disk ale o data na něm. Díky za radu.PS:v notebooku jsem hdd vyměnil a jede bez problémů |
---|---|
12.11.2017 13:15 příspěvků:4 972 | Nerozumím té poslední větě, tak ten disk v nb jede, nebo se jedná o jiný Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
12.11.2017 13:58 příspěvků:3 | Do notebooku jsem dal jiný. |
---|---|
12.11.2017 14:09 příspěvků:4 972 | Rozumím, pak ten vadný HDD je třeba zapojit do jiného PC /nebo přes rozhraní/ k jinému PC a data vytáhnout. Ještě bys mohl zkusit vypálit na CD ISO nějakého Linuxu, nabootovat tam Linux zda ten HDD uvidí a stáhnout data. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
12.11.2017 14:14 příspěvků:3 | zkusím díky |
---|---|
12.11.2017 14:17 příspěvků:4 972 | Mám starší typ tohoto: http://www.amiro.cz/ProductDetail.aspx?eid=420956 Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|