Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > nefunguje sítová a Wifi karta

nefunguje sítová a Wifi karta

29.08.2010 17:41

Zdravím ,

na začátku prázdnin jsem si koupil nový notebook asus EEE PC 1001HA.

Včera sem zjistil . že mi nejde jak sítové tak wifi připojení , sice píše že je vše připojeno a přijímá pakety , ale pod kolonkou připojení je pořád nula a svítí jen 1 počítač modře myslíte že byste mi mohli pomoct díky moc ..

29.08.2010 20:35

<fieldset><legend>Jetta11</legend>Včera sem zjistil . že mi nejde jak sítové tak wifi připojení

A do včerejška vše fungovalo bezchybně?

Máš vše správně nastavené v nastavení připojení? Myslím v protokolu IP v4. Jaké máš windowsy, připojení k internetu, poskytovatel...?

Jestli je NTB kupovaný na začátku prázdnin, není problém jej vyreklamovat - v záruční lhůtě.

29.08.2010 22:18

<fieldset><legend>N3S4</legend><fieldset><legend>Jetta11</legend>Včera sem zjistil . že mi nejde jak sítové tak wifi připojení

A do včerejška vše fungovalo bezchybně?

Máš vše správně nastavené v nastavení připojení? Myslím v protokolu IP v4. Jaké máš windowsy, připojení k internetu, poskytovatel...?

Jestli je NTB kupovaný na začátku prázdnin, není problém jej vyreklamovat - v záruční lhůtě.

no mám windows XP home a s tom nastavenim nvm včera sme byli u kamaráda a chtěli sme na ntb stáhnout jednu hru jemu se posral net a mě všechny sítový připojená no takže netusim ... a bylo to od UPC jinak na wifi chodim do KFC vždy to tam šlo bez chyby.... jinak ouživam na kompu ufona ale to mi funguje i na ntb jelikož je to přes USB

dyštak kdybys mi napsal na email mailto:karazh@seznam.cz jak to má bejt nastavený a postup jak se tam dostanu tak bych se ana to podíval no a když sem zkoušel stahovat nové ovladače tak mi to napsalo že novější nejsou přitom první ovladače a taky jediné jsou napsány na 17.srpna 2009 takže celkem vtipný no jinak sitovku moc nepoužívám tohle bylo první použití to by mě až zas tak nesralo ale sere mě ta wifina jelikož jí potřebuju do školy ... a ted pír dni do začátku školy a ono se to vysere přitom celí prázdniny no problem:-( no a taky jako on by nebyl problém jenže to je z tesca a jako čekat měsic je celkem problem ...

30.08.2010 12:48

A ta wifina ti nefunguje vůbec? nebo se jenom nepřipojí? Jako jestli vůbec vyhledá sítě.. Možná stáhnout nejnovější ovladače pro wifi modul, který v NTB máš. http://www.netbookfiles.com/7590/download/asus-eee-pc-1001ha-wireless-lan-driver-win-xp-v770259/

A to nastavení wifiny se většinou nastavuje automaticky, jako ip adresa... ta se většinou přiřazuje automaticky, tam by problém být neměl..

30.08.2010 13:33

no je to tak že si najdu sít normmálně to napíše připojeno pnačítá to pakety ale pod tim jak je připojení nebo tak neco tak tam je furt 0 ...

30.08.2010 17:54

Zkontroluj nastavení toho připojení:

-&gt; START - Nastavení - Ovládací panely -Síťová připojení - u bezdrátového připojení (které je právě připojené) - Vlastnosti - Protokol TCP/IP a kliknout na Vlastnosti. Záložka obecné - Získat IP ze serveru DHCP automaticky a Získat adresu serveru DNS automaticky. Pokud to připojení nemá mít specifické nastavení jako je ručně zadaná ip adresa a servery DNS (v tom případě se musíš obrátin na správce sítě, aby jsi si to nastavil).. tak by to mělo fungovat. Ale jestli je to připojené a nastavení je na automaticky, tak jedinej problém by asi mohl být ve wifině jako takový, buď ovladače, a nebo prostě nefunguje.

Zkus se podívat na to nastavení..

04.09.2010 07:54

hele tak se zkusil nainstalovat ty ovladače ale furt to nefunguje , abych specifikoval ten problém když dám vlastnosti u toho připojení neni tam načetlá výchozí brána naky DNS a takový jen IP adresa a náká krycí adresa ....

04.09.2010 12:32

Mohl by jsi sem nahodit screen?

04.09.2010 13:25

heh no kdybych věděl jak , tak klidně , ale nvm co chceš přesně vidět stejně si myslim že by bylo nej kdybys mi dal ICQ nebo skype teda jestli máš a tam by sme to dohodli tohle je strašně na dlouho než jeden odpoví a druhej se na to koukne

04.09.2010 19:37

Aha, tady nejdou posílat PM

26.09.2010 23:46

no hele pořád tě online nemám a už je to celkem dlouho no nic ...

27.09.2010 10:02

<fieldset><legend>Jetta11</legend>no hele pořád tě online nemám a už je to celkem dlouho no nic ...

Určitě jsem byl hodněkrát online, ale jelikož na tebe nemám ICQ, tak jsem si tě nemohl přidat, a žádná autorizace mi ještě nedorazila.. tak nevím kde by mohl být problém

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace