Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Nefunguje myš v USB

Nefunguje myš v USB

21.10.2012 18:15

Zdravím, mám problém, se kterým si už pár dní nevím rady. Mám starší PC (deska MSI K8T Neo-V, procesor AMD Sempron 3100+), na něm WinXP, ve kterym donedávna fungovala PS/2 myš. Ta fungovat přestala, a to tak, že při vypnutym PC svítí, ale jakmile se zapne, tak myš zhasne (pak po naběhnutí systému nejde vůbec, fungujou jen tlačítka), případně místo svícení začne blikat (pak po naběhnutí systému částečně, hodně pomalu a trhaně, funguje). V jinym PC jde, takže to bue problém PC (port nebo deska). To by ani tak nevadilo, problém je ale v tom, že mi tam nejde USB myš. Zkoušel jsem tři různý, v jinym PC všechny jdou, v tomhle ani jedna. Ani neblikne, win na ně vůbec nereagujou. Jiný USB zařízení (klávesnice, externí disk, foťák atd) všechny fungujou bez problému. Jen myš prostě nerozchodim. Nenapadá někoho, čím by to mohlo být, nebo co ještě zkusit? Reinstall windowsů beru až jako poslední možnost (teda předposlední, před vyhozenim PC z okna). Předem díky za jakýkoliv odpovědi...

22.10.2012 04:42

začalo ti to dělat nedávno predokadam. zkusil bych nouzový režim a tam dat obnovu systému. popřípadě zkusit Ubuntu' jestli to i tam bude delat, ale skoro určité to bude driverama.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
22.10.2012 08:32

Jo začalo to nedávno, ale systémem to nejspíš nebude. Ta PS/2 myš blbne (laser zhasne, případně začne blikat) hned po zapnutí PC, tj před startem systému. Zkoušel jsem odebrat a znova nainstalovat ovladače myši i komplet USB, zkoušel jsem obnovení systému, pořád nic. Ještě zkusim jinej systém, případně reinstall, ale spíš to vypadá na vadnou desku.. Každopádně díky za odpověď.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace