07.11.2016 13:06 příspěvků:4 972 | Moc toho nepřečtu, ale divný je to A, zkusil bych to změnit na F, ale nejprve dodej informace požadované kolegou. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
07.11.2016 13:09 příspěvků:2 090 | Máš v tom bordel. Systém má být na Céčku, Áčko je vyhrazeno pro disketovou mechaniku. Pro bluespirit: Udělej už něco s tím tvým krámem. Každý druhý příspěvek je tam automaticky 2x! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
07.11.2016 13:12 příspěvků:4 972 | Aha, já už si toho také parkrát všiml - asi zlobí myšák Jinak souhlas, písmena A a B jsou přiřazována k disketové jednotce a C je HDD se systémem. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
07.11.2016 13:29 příspěvků:15 | jakém zbytečném vlákně ? jsem začínající strojní mechanik. |
---|---|
07.11.2016 13:31 příspěvků:15 | Změnil jsem na f a nic. jsem začínající strojní mechanik. |
---|---|
07.11.2016 13:34 příspěvků:4 972 | V tomto zbytečném vlákně http://www.pcforum.cz/forum/tema/misto-dvd-rom-vidim-10873/. Pokud si to změnil na F a F ve Správě disků skutečně je, pak nevím, on je v to guláš Ještě zkus ve Správci zařízení tu disketovku odinstalovat a restartuj PC. Pak už mne napadá jen čistá instalace systému. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
07.11.2016 13:36 příspěvků:2 090 | Dobře víš, o co jde, takže jestli chceš, abych se tím dále zabýval, doplň to, co jsem Ti tam napsal. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
07.11.2016 13:39 příspěvků:15 | Dobře, děkuji moc, že jste semnou měl trpělivost jsem začínající strojní mechanik. |
---|---|
07.11.2016 13:41 příspěvků:4 972 | Zálohuj data a přeinstaluj systém tak, aby byl na C. Měj se. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
07.11.2016 14:37 příspěvků:2 090 | A tady jedeme dál. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
07.11.2016 19:36 příspěvků:757 | Ze screenu správce disku je jasný, že PC mechaniku nedetekuje. Je tam jeden disk 250 GB rozdělen na tři oddíly. První s písmenem A by měl být bez přiděleného "A" a je to systémový (zaváděcí) oddíl, který je vytvořen při instalaci Win7. Druhý C, na tom máš patrně systém a třetí zřejmě odkládací na dokumenty, ne? Podíval bych se do biosu, kde by mělo být něco jako toto http://www.probios.ru/picture/000068/0002.gif Dál pak záleží co máš za desku a nabídku v "Integrated Peripherals" Může tam být něco špatně nastaveno např.: On-Chip Primary PCI IDE by mělo být Enabled Nastavení AHCI místo IDE atd. Chce to zjistit typ desky a najít manuál. Případně pokud už se v biosu někdo vrtal, tak zkusit ho resetovat. Před pokusy ale doporučuju dobře zálohovat všechny data!!! |
---|---|