Dotaz vyřešen reakcí: 03.11.2016 10:13
02.11.2016 13:17 příspěvků:5 | Dobrý den, prosím o radu v této situaci: instaloval jsem windows 7 na notebook MSI All in one z bootovací flešky. vše proběhlo jak má, jen to nejde dál přes poslední krok a stále běží dokončování instalace. nemohu se dostat do biosu ani po vybití baterie. když to znovu zapnu, stále se dokončuje instalace. děkuji |
---|---|
02.11.2016 13:32 příspěvků:4 972 | Co s tím má společného baterie? Jak dlouho to trvá? I když to zní divně, může to trvat i hodinu, ale není to pravidlo Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
02.11.2016 13:53 příspěvků:5 | trvalo to i přes noc a trvá to stále ... s tou baterkou mi někdo poradil, abych to nechal vybit nebo ji i odpojil (ale nechce se mi lézt dovnitř) a zkusil znovu bootovat |
---|---|
02.11.2016 13:58 příspěvků:4 972 | No asi budeš muset začít znovu, pokud je ta fleška vůbec dobře udělaná! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
03.11.2016 10:10 příspěvků:5 | no jo, ale jak mám začít znovu, když po zapnutí vidím stále jen "windows dokončuje instalaci" |
---|---|
03.11.2016 10:13 příspěvků:4 972 | Co když současně stiskneš CTRL+ALT+DEL ? Měl by ses dostat do správce úloh a tam to ukončit. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
04.11.2016 08:01 příspěvků:5 | jojo zkoušel a nic ... nebude nutné vyndat disk a jinde s ním něco provést? ale do toho se mi moc nechce ... rád bych to vyřešil bez zásahu dovnitř |
---|---|
04.11.2016 08:04 příspěvků:4 972 | Jediné co mne napadá je resetovat Bios do defauldního nastavení, ale vůbec netuším, zda to pomůže Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
04.11.2016 15:03 příspěvků:5 | stal se zázrak zkusil sem důkladně podržet CTRL+ALT+DEL a zjevilo se okno s volbou spuštění Windows ... dal sem nouzový režim pak to resetoval a hle moh sem se přihlásit ... takže děkuji za snahu i rady |
---|---|
04.11.2016 15:09 příspěvků:4 972 | Zázrak je v tom "důkladně"! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|