03.02.2016 19:18 příspěvků:1 | Zdravím, měl bych jeden nepříjemný problém se zobrazením ve W10. Jedná se o to, že jsem si nějakým omylem přepnul na jiné nastavení zobrazení. Mám na mysli konkrétně to, že když mám například v prohlížeči zapnuto více karet, tak při přejetí myši na dolní lištu se nezobrazují náhledy jako obvykle. Ve W7 se to dělalo přepnutím zobrazení v nastavení motivů, ale já ani za boha nemohu toto nastavení najít. Může mi prosím někdo poradit? |
---|---|
04.02.2016 09:03 příspěvků:4 972 | Vůbec nerozumím otázce. Co je špatně? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
04.02.2016 09:48 příspěvků:2 090 | Podívej se do Start - Nastavení - Displej (nebo podobně), tam bys to měl najít. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
04.02.2016 09:54 příspěvků:4 972 | Nebo stáhni Božský režim, tam je podrobné nastavení. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|