28.02.2016 22:08 příspěvků:11 | Zdravím všechny fóru. Rozhodl jsem se jen tak z hecu opravit tuhle darem získanou, starou herku. Vada, diagnostikovaná v servisu, byla na základní desce. HP blinking code při startu to jen potvrzoval. Sehnal jsem jinou funkční, vyměnil,ale mnoho jsem nepokročil. Tentokrát žádná signalizace vady, jen se vůbec nespustí display. Testoval jsem připojením projektoru, systém nabootoval v pořádku. Máte někdo tušení, o jakou vadu se s nejvyšší pravděpodobností jedná? Děkuju za odpověď. |
---|---|
28.02.2016 22:18 příspěvků:2 090 | "Testoval jsem připojením projektoru, systém nabootoval v pořádku." A to znamená co??? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.02.2016 22:21 příspěvků:11 | Přes VGA port jsem zapojil dataprojektor. System Win10, HDD vložený z mého ntb do téhle herky. |
---|---|
28.02.2016 22:36 příspěvků:2 090 | Dataprojektor?? Takže deska chodí a problém je ve spojení desky s displejem nebo v samotném displeji. Jestli předtím chodil, tak jsi při přepojování udělal nějakou botu. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
29.02.2016 11:39 příspěvků:11 | Displej předtím chodil. Dodatečně jsem zapojil původní desku, nyní displej nejede. Že bych nedopatřením poškodil kabel? PS: kábly jsou z desky k displeji dva: 1.přímo do LCD panelu, po cestě se rozbočuje k invertoru. 2. jde přímo k invertoru. |
---|---|