04.02.2013 13:41 příspěvků:6 | Ahoj! Do bytu vede tel. linka do ADSL modemu Huawei, který má wifi. Pak tu mám wifi router Tenda. Je možné aby se router Tenda připojil přes wifi k modemu Huawei? Přes Tendu bych chtěl zavést kabel do PC a TV kvůli sdílení a případně vést wifi v bytě. Nějáké jiné nápady jak to vymyslet? |
---|---|
04.02.2013 18:21 příspěvků:2 | Přes WiFi je k sobě opravdu nepřipojíte, ale přes kabel by to určitě možné bylo. Z modemu povedete kabel k routeru, z routeru povedete kabel k TV a do PC. Na PC si pohrajete s možnostmi wifi tak, aby vám bezdrátové připojení vyhovovalo a potom už můžete spokojeně surfovat po internetu i z křesla. Snad jsem pomohl |
---|---|
05.02.2013 07:15 příspěvků:5 728 | Pokud ta Tenda ma funkci klient, tak se da pripojit na tu wifi pres ten router. Ale je to takove kontraproduktivni Jacob patrne nepochopil otazku (nebo jsem ji nepochopil ja a jsem natvrdlej ). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|