Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Naplánovaná instalace Windows 10

Naplánovaná instalace Windows 10

26.04.2016 17:33

Zdravím všichni. Windows se u mě chystá instalovat tu velkou parádu a novinku - Windows 10. Už se to nedá odkládat a PC chce po restartu instalovat aktualizace (právě "Upgrade na Windows 10").

Chci se s vámi poradit v následujících otázkách. Jak smazat ze systému všecko, co už se mi tam kvůli tady této změně při jiných aktualizacích natahalo a především pak - jak samotnému upgrade zabránit. Dá se s tím něco dělat? Díky moc...

26.04.2016 17:53
ověřen
Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
26.04.2016 18:04

Do google jsem zadal stejný kód. Dokonce jsem chtěl jet podle návodu microsoftu, ale už při prvním kroku (Konfigurace počítače) jsem selhal, páč nic takového prostě nemám... A konfigurace systému zas neobsahuje položky, které se mají "poklikat" při dalších krocích..

Zároveň jsem se ale nikde nedočetl, jak se zachovat v situaci právě takové, jakou jsem sám popsal.

26.04.2016 18:09
ověřen

Všechno je v těch odkazech a pochybuji, že jsi to všechno pročetl.

Musíš tedy počkat na nějakého "dobráka", který to pročte za tebe a přesné odpovědi sem zkopíruje.

Na to já nemám čas.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
26.04.2016 18:13

Právě v to ale doufám. Že tu potkám někoho, kdo už stejný problém řešil a jeho východisko mi prozradí. Kdybych se těšil na odpověď: "Hledej," nezdržoval bych se zakládáním nového tématu.

26.04.2016 18:19
ověřen

No promiň, ale na tohle téma se tady napsala hromada příspěvků. To jako máme najít za tebe? Nechápu. Ty bys také svoji radu nepsal opakovaně, pro každého zvlášť!

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace