26.04.2016 17:33 příspěvků:8 | Zdravím všichni. Windows se u mě chystá instalovat tu velkou parádu a novinku - Windows 10. Už se to nedá odkládat a PC chce po restartu instalovat aktualizace (právě "Upgrade na Windows 10"). Chci se s vámi poradit v následujících otázkách. Jak smazat ze systému všecko, co už se mi tam kvůli tady této změně při jiných aktualizacích natahalo a především pak - jak samotnému upgrade zabránit. Dá se s tím něco dělat? Díky moc... |
---|---|
26.04.2016 17:53 příspěvků:4 972 | O tom už zde byly napsány romány, je třeba hledat. Nebo použít Google - ----------------------------------------------- http://www.svethardware.cz/jak-se-zbavit-nevedomky-stahnutych-windows-10-ve-windows-7-a-81/41072 Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
26.04.2016 18:04 příspěvků:8 | Do google jsem zadal stejný kód. Dokonce jsem chtěl jet podle návodu microsoftu, ale už při prvním kroku (Konfigurace počítače) jsem selhal, páč nic takového prostě nemám... A konfigurace systému zas neobsahuje položky, které se mají "poklikat" při dalších krocích.. Zároveň jsem se ale nikde nedočetl, jak se zachovat v situaci právě takové, jakou jsem sám popsal. |
---|---|
26.04.2016 18:09 příspěvků:4 972 | Všechno je v těch odkazech a pochybuji, že jsi to všechno pročetl. Musíš tedy počkat na nějakého "dobráka", který to pročte za tebe a přesné odpovědi sem zkopíruje. Na to já nemám čas. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
26.04.2016 18:13 příspěvků:8 | Právě v to ale doufám. Že tu potkám někoho, kdo už stejný problém řešil a jeho východisko mi prozradí. Kdybych se těšil na odpověď: "Hledej," nezdržoval bych se zakládáním nového tématu. |
---|---|
26.04.2016 18:19 příspěvků:4 972 | No promiň, ale na tohle téma se tady napsala hromada příspěvků. To jako máme najít za tebe? Nechápu. Ty bys také svoji radu nepsal opakovaně, pro každého zvlášť! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|