13.12.2017 13:51 příspěvků:3 | co myslíte, proč je takovou jedinou serióznější multiplayer-ovu dovednostní hrou s možností vybrání vloženích prostředků za poplatek zpět na účet, anebo sázky na sebe v podstatě pouze jenom online poker ? až by se dalo dokonce říct že, čím méně může hráč výsledek hry ovlivnit nějakou svou dovedností/zkušeností, tak tím spíš bude v takové hře tato možnost přítomna |
---|---|
13.12.2017 18:31 příspěvků:4 972 | Vůbec tu otázku nechápu, formuluj ji jinak. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
13.12.2017 19:05 příspěvků:3 | zkus si přečíst tuhle diskuzi kde jsem už tuhle problematiku trochu více rozepsal, kdyby byly další otázky tak napiš https://www.pokerarena.cz/forum/nahoda-ci-zamer-t20654.html |
---|---|
13.12.2017 19:06 příspěvků:4 972 | Ty máš rozbitý Shift? Číst to nebudu, tak dalece mne to nezajímá. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.01.2018 12:33 příspěvků:3 | to nic nerde, hlavní je že tě zajímá alespoň ten Shift |
---|---|
20.01.2018 12:45 příspěvků:4 972 | Pokud mám poradit, pak mne zajímá! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|