Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Náhlá ztráta výkonu - ASUS N70S

Náhlá ztráta výkonu - ASUS N70S

29.05.2010 22:11

Zdravím pánové,

včera se mi stal nečekaný problém. Hrál jsem jako správný ajťák v noci CS:S s kamarádem a najednou mi kleslo FPS z 250 na nějakých 8, což je nehratelné. Deno denně pracuji s Photoshopem a na pc je docela nápor, i když jeho HW je dostačující. Počítač jsem vyčistil CCleanerem, překontroloval NODem, search&destroy i ad-awarem. Ale nic z toho tento problém nevyřešilo. Přeinstaloval jsem systém z Windows Vista Business na Windows Vista Ultimate x64. Celý den jel pc v pohodě, ale večer se mi toto stalo znovu. Pokles Počítač se seká i když nehraju.

Nevím si rady a proto Vás žádám o pomoc.
Za případné odpovědi děkuji.

16.06.2010 18:12

<fieldset><legend>Pettersson</legend>Zdravím pánové,

včera se mi stal nečekaný problém. Hrál jsem jako správný ajťák v noci CS:S s kamarádem a najednou mi kleslo FPS z 250 na nějakých 8, což je nehratelné. Deno denně pracuji s Photoshopem a na pc je docela nápor, i když jeho HW je dostačující. Počítač jsem vyčistil CCleanerem, překontroloval NODem, search&amp;destroy i ad-awarem. Ale nic z toho tento problém nevyřešilo. Přeinstaloval jsem systém z Windows Vista Business na Windows Vista Ultimate x64. Celý den jel pc v pohodě, ale večer se mi toto stalo znovu. Pokles Počítač se seká i když nehraju.

Nevím si rady a proto Vás žádám o pomoc.
Za případné odpovědi děkuji.

zkontroluj teploty HWMONITOR/EM

28.06.2010 21:39

Zkontroluj ty teploty, řekni nám, jaké jsou. Kolik máš paměť ram?

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace