Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > na mojom notebooku nefunguje kamera (asus pro64jv-jx207v)

na mojom notebooku nefunguje kamera (asus pro64jv-jx207v)

27.07.2010 20:23

Zdravim,vas mam taky problem.Len pred zhruba 3 tyzdnami som si kupil notebook asus pro64jv-jx207v a chcel som sit skypeovat lenze mi nejde kamera integrovana na lcd paneli notebooka.Ked zapnem skype tak hned nabehnem do nastaveni a dam nastavenie videa a tam sa mi zobrazi ktoru kameru chcem vybrat 1-asus usb2.0 uvc 2M Webcam 2.-asus virtual camera klikenm na jednu dam pouzit a vobec nic nesnimama ale indikator vedla nej na paneli lcd svieti potom skusim aj druhi tip a to iste sa opakuje. Neviem si s tym radi som obycajny lajk v takych to zalezitostiach ak by ste niekto vedeli v com je vada alebo kde som urobil ja chybu a co mam napravit napiste ,skusal som aj ovladace preinstalovat pomocou programu driver genius profesional ale ziadna zmena .Za vase rady vopred dakujem pa.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace