Dotaz vyřešen reakcí: 18.06.2012 17:10
16.06.2012 06:27 příspěvků:202 | Dobrý den mám takový menší problém s mojí myši ( od PC) Včera jsem hral normalně s kamaradama MW3 Multiplayer a poté jsem PC vypnul. Druhého dne zapnu PC a myš se rosvíti ale nechce reagovat na nějaký pobyh prostě zamrzne na monitoru a ani se nehne.. Je PSP port nebo co to je.. Skoušel jsem tak dat i mysš taky s PSP portem a nic.. Ted jsem se dostal na net pomocí tlačítka netu na klavesnici a pomocé šipek a TABU Předem dík za odpověd.. |
---|---|
17.06.2012 08:03 příspěvků:10 | psp port neznam. nemyslíš ps2? to už je prehistorie, raději zainvestuj do nové. Kdybys měl usb a blblo ti to, tak bych radu měl, ale takhle nevim |
---|---|
18.06.2012 17:10 příspěvků:1 279 | Odešla Vám buď myš a nebo port na desce - vyzkoušejte myš na jiném PC a pokud půjde, tak je to portem na desce. Každopádně jak už tu někdo psal, řešením je koupit USB myšku, do budoucna je stejně lěpší PS2 porty desky již často dnes nemají. http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|