17.07.2016 16:53 příspěvků:4 | Dobrý den, pro začátek chci říct, že moje znalosti počítačů končí u schopnosti nastavit si na tapetu obrázek koťátek. Témeř každý den mi přeruší práci a celý počítač restartuje modrá obrazovka smrti a konečně jsem překonala lenost a začala to řešit. Stáhla jsem si bluescreenviewer a zjistila, že prakticky všechny ty "dumps" (nevím jak to přeložit) byly způsobeny ovladačem usbhub.sys. Takže teď už vím, čím to je a můžu to opravit! Haha. Ve správci zařízení mám spoustu řadičů usb (generic usb hub atd atd bla bla bla) a všechny prý pracují správně, mám je přesto aktualizovat? Nebo co mám vlastně dělat? Předem díky za srozumitelné vysvětlení pro můj ženský mozek. |
---|---|
17.07.2016 17:39 příspěvků:2 090 | Vlož sem screen ze Správce zařízení Ovladače USB odeber, restartuj PC a ony se sami znovu nainstalují. Mohlo by to pomoci. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
17.07.2016 18:12 příspěvků:4 | Díky za radu, zkusím. Tady screen. |
---|---|
17.07.2016 21:00 příspěvků:2 090 | Nemáš náhodou zapojený nějaký USB rozbočovač? Zkus to bez něj, pokud je to možné. Ve Správci vidím Složené zařízení USB, o co se jedná, co je to za zařízení? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
17.07.2016 21:03 příspěvků:4 972 | Bluetooth je co? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
17.07.2016 21:12 příspěvků:2 090 | Není předmětem dotazu, raději bych teď neřešil, až vyřešíme USB. Tedy alespoň pokud se nejedná o USB Bluetooth, ale ze Správce je zřejmé, že se jedná o NTB a tam bude Bluetooth integrovaný. Ale možná, že by stálo za zkoušku ho zakázat po dobu testování. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
17.07.2016 21:57 příspěvků:4 972 | Všechno se vším souvisí! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
18.07.2016 08:26 příspěvků:4 | Zkusila jsem aktualizovat všechny ty ovladače, když to nepomůže, tak je zkusím odinstalovat a restartovat. Bluetooth vypnuto. USB rozbočovač zapojený nemám, co je Složené zařízení USB nevím, nemám zapojeno vůbec nic, ani pitomou myš. |
---|---|
19.07.2016 13:20 příspěvků:513 | Ahoj. Pozrel som cez google daný problém a ľudia vačšinou sa toho zbavili tým, že pustili inštaláciu windows a dali ho skontrolovať+opraviť a problém sa vyriešil. Čo tak to skúsiť? Daj potom vedieť ako si dopadla . i5 6600k, MB: MSI mortar, Msi GTX 1060 Gaming X 6GB, 2x8GB ddr4 2133mhz, SSD Intel 535 120GB, 1TB SSHD + 640GB HDD,na vodnom chladeni cooler master seidon v2 vetrak Noctua 120mm industrial 3000rpm...Zallman 600W
vychodena priemyslovka so zameranym na pc systemy, posledne dva roky uzsie zameranie na sietove systemy Cisco |
---|---|
21.07.2016 14:14 příspěvků:4 | Zkusím a ozvu se, děkuju |
---|---|
22.07.2016 06:56 příspěvků:4 | Všechno se vším souvisí! http://cargamesdownload.info
http://cargamesdownload.info/bike-racing-games-free-download |
---|---|
22.07.2016 12:37 příspěvků:2 090 | pro ngomaichi: Pokud nemáš k věci něco smysluplného, nejlépe pořádnou radu, tak drž ústa a nevyjadřuj se. Tvůj příspěvek je prachsprostý SPAM! A kdybys chtěl poukazovat na stejný příspěvek Bluespirita o něco výše, tak si laskavě uvědom, že on na něco reagoval, kdežto tys jen napsal blábol. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|