09.07.2011 08:00 příspěvků:5 | Zdravím vás, mám tady takovej menší problém v tom, že jsem teď reinstaloval windows, ale asi jsem na něco zapomněl. Každopádně, všechno v počítači jede tak jak má, kromě hry World of Warcraft. Při spuštění vše v pohodě, ale po nějakém čase (tak 15 min) se vše začíná strašně sekat ...chytám takové minifreezy, třeba jen na půl vteřiny, nebo vteřinku (a hlavně v combatu). Nevim jestli to dělá u ostatních her, páč mám nainstalovánu pouze tuto. Moc času na hraní nemám a tak relaxuji u WoW, teď ovšem je relax u wow u konce. Neví někdo proč? Net.framework je tam 2.0 a dával jsem tam jeden codec a tím je Codec Pack All in 1 ( http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/codecpack/?g [hledano]=kodeky&g[oz]=6.0.3.0 ) Nevíte někdo jak ty freezy odbourat? Pokud potřebujete nějaké dodatečné info, abyste mi mohli pomoct, tak pište ... hned doplním. Děkuju za odpovědi |
---|---|
09.07.2011 08:31 příspěvků:5 728 | nainstalovals vsechny ovladace? predevsim grafika a chipset. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
09.07.2011 08:40 příspěvků:5 | jo jo všecky ovladače jsem nainstaloval správně |
---|---|