Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Mikrofon nahrává audio ze sluchátek

Mikrofon nahrává audio ze sluchátek

16.08.2013 17:41

Ahoj,

Už delší dobu se snažím vyřešit jeden problém, a nikdo mi s ním není schopen pomoci, už jsem v koncích :-) Předem bych uvedl, že se nejedná o klasický problém tohoto typu, že by mi mikrofon nahráhval stejně jak můj hlas, tak audio aka "stereo mix" nebo, že bych se slyšel když mluvím, ale jedná se o víc specifický problém.

Mám mikrofon externí, na stojanu a 5.1 sluchátka zvlášt, klasicky sluchjadla píchlý ve front green jack, a mic ve front pink. Když nahrávám cokoliv z mikrofonu a mám sluchátky mimo (i klidně pod stolem) např. přes "Free Sound Recorder" tak mi to snímá nejen můj hlas, ale i co slyším ve sluchátkách ale se sníženou hlasitostí. Tudíž můj hlas je slyšet více nahlas, ale písničky na pozadí z youtube, jsou slyšet potichu, ale slyšet jsou. To stejné, když s někým mluvím na skypu, tak on slyší každé svoje slovo, pokud mluví nahlas.

mám win 7 64bit a zvukovku integrovanou REALTEK HD audio, neví někdo, jak bych se toho mohl zbavit? už jsem zkusil snad všechno, díky.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace