Dotaz vyřešen reakcí: 16.07.2015 18:07
16.07.2015 08:12 příspěvků:7 | Zdravím, Hledám funkci ve Word, která by mi rozstřídíla podle začátečních písmen věty. Mám napsaný jeden scénář a třeba mi jedna věta začíná: D: blabla Dokázal by to Word nějak rozstřídít aby byly u sebe věty před kterými je D:... apod. Např: |
---|---|
16.07.2015 18:07 příspěvků:1 873 | Nevím jestli takhle přímo ve wordu, ale mělo by to jít v excelu, jenže by ty věty musely být vždy komplet v jednom řádku, D, hhhh řádek, D, kkk druhý řádek, D, mmmmm .. Pak řazením dle abecedy ↕A, ..., používám to třeba na seznamy filmů, s tím, že to následně hodim z xls zase do doc. Obdobně by to možná mohlo jít i ve wordu, dle výchozího formátu, nebo použitím řádků - tabulky... Což asi není ideál řešení (nemám ms office, jen OOO) ale existují speciál. fóra jen na tuhle "problematiku"., kdyby to nešlo, nevyhovovalo zkus to tam http://www.msofficeforums.com/ Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
18.07.2015 08:22 příspěvků:7 | Vyzkouším a pak odepíšu Excel mám, takže nebude problém |
---|---|