24.08.2005 10:20 (neregistrovaný) | Ahoj, hledám jednoduchý freewarový měřič objemu dat. Mám Adsl připojení s bezplatným limitem 2 GB za měsíc a chtěl bych vědět, kolik dat už jsem vyčerpal (in i out) za daný časový limit (měsíc). Nic víc od toho programu nechci. Připojení mi ukazuje, kolik dat prošlo, ale jen pro jednotlivé seance, pak se to vymaže. Zkusil jsem Connection Meter, ale je zbytečně složitý a velký a obtěžuje reklamou. Za každou radu dík |
---|---|
24.08.2005 13:42 (neregistrovaný) | zkus netlimiter a muzes si i nejake ty aplikace omezit :lol: |
---|---|
24.08.2005 17:53 (neregistrovaný) | Diky |
---|---|
29.08.2005 17:17 (neregistrovaný) | <fieldset><legend>Pavel_A</legend>Ahoj, hledám jednoduchý freewarový měřič objemu dat. Mám Adsl připojení s bezplatným limitem 2 GB za měsíc a chtěl bych vědět, kolik dat už jsem vyčerpal (in i out) za daný časový limit (měsíc). Nic víc od toho programu nechci. Připojení mi ukazuje, kolik dat prošlo, ale jen pro jednotlivé seance, pak se to vymaže. Zkusil jsem Connection Meter, ale je zbytečně složitý a velký a obtěžuje reklamou. Za každou radu dík Lepší budeš mít prográmek DU Meter (www.stahuj.cz) tam ti přesně zobrazí kolik si stáhnul a odeslal za různá období. A můžeš si v něm třeba nastavit varování při určitém objemu přenesených dat. Prostě super !!! |
---|---|
31.08.2005 00:14 (neregistrovaný) | Nedelej si s tim starosti, pac ten limit uz neplati.... |
---|---|
21.10.2005 22:55 (neregistrovaný) | Net traffic meter.....taky paradni a freeware ukazuje denní statistiky týdenní měsíční a celkový a skutečnou rychlsot internetu v Kb/s(jak zrovna maká) Maximální spokojenost |
---|---|
21.12.2005 11:28 (neregistrovaný) | Down2Home 1.3 Mrňavé okénko (lze ukázat/skrýt) ukazuje aktuální rychlost, další okno na vyžádaní ukazuje historii přenosu down/up/celkem v grafu, nebo v tabulce denně/týdně/měsíčně/ročně podle vlastního výběru v kB/MB/GB. Prg, není-li vypnut, běží na pozadí. |
---|---|
28.05.2006 18:10 (neregistrovaný) | ahoj ja použivám BWMeter, umi statistiku za rok, měsic, den, hodinu, aktualní D i U. umi toho dost jen vyzkoušet :P |
---|---|
04.12.2006 10:09 příspěvků:1 | <fieldset><legend>Mika:28.05.2006 20:10</legend>ahoj ja použivám BWMeter, umi statistiku za rok, měsic, den, hodinu, aktualní D i U. umi toho dost jen vyzkoušet :P jj,BWMeter ju super |
---|---|
29.01.2007 21:37 (neregistrovaný) | <fieldset><legend>get2:04.12.2006 11:09</legend><fieldset><legend>Mika:28.05.2006 20:10</legend>ahoj ja použivám BWMeter, umi statistiku za rok, měsic, den, hodinu, aktualní D i U. umi toho dost jen vyzkoušet :P jj,BWMeter ju super Ahoj všichni. BWMeter je fakt dobrej, ale nevíte někdo, jak nastavit Remote Control, abych mohl sledovat přenesený data na LAN ? Hodí mi to vždycky otevírání stránky a nic se neděje. Můžete sem hodit nějakej postup jak zobrazovat ty statistiky ? Díky moc. |
---|---|