Úvod > Fórum > Hardware > Monitory > Menu u monitoru

Menu u monitoru

01.12.2011 18:10

Dobrej potřeboval bych poradit,táta se mi po něčem díval na monitoru a na něco tam omylem klikl a když zmáčknu tlačítko MENU tak nereaguje ani jiné tlačítko nejde hýbat z jasem,kontrastem atd.,nenapadá vás nějaký nápad ? jak ho resetovat jestli to tedy jde,díky,jsem z toho zoufalý. (zkoušel jsem mačkat různé kombinace tlačítek jestli by tam nemohla být nějaká "zkratka" ale nic, i ze zásuvky jsem ho vyndal ale menu prostě nenaběhne)

01.12.2011 22:13

jestli to je tak, tak bych tipl že odešel nějaký kontakt který spojuje všechny tlačítka, ale není to moc pravděpodobný... co máš přesně za monitor? študoval jsem študoval a doštudoval jsem se k tomu, že můj monitor měl dokonce (obyčejný lcd acer 2000kč) měl i nějakou funkci na zámek...

02.12.2011 09:48

Doma používám monitor Benq T721takhle vypadá http://lcd-monitory.heureka.cz/benq-t721/ tlačítka určitě "neodešly" protože táta říkal když tam hledal nějakou funkci tak tam našel funkci "clock" myslel že je to nastavení na nějaký čas,nebo sepnutí něčeho tak to nastavil a pak to takhle dopadlo (stalo se to hned po odkliknutí té funkce ),ten zámek to si myslím že by mohlo být ono.

Věděl bys jak ten zámek deaktivovat ?

04.12.2011 13:04

Kensington je funkce, co ten monitor má. Jenže to je nějaká firma, co vyrábí zámky proti krádežím elektroniky. Takže jsem v pasti.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace