19.02.2020 13:52 příspěvků:43 | Kúpil som zvukovku Apollo twin usb, má vlastná procesory, vďaka ktorým nezaťažuje pc procesor. Notebook HP 840 g3 to nezvláda, hladal som nastavenia, drivery az som sa docital, ze zvukovka potrebuje usb 3 pripojenie, ale usb3 musi byt priamo na doske, nie pcie karta. To sa mi ani nesnivalo ze moze nastat takyto problem. Neviete mi poradit matičnu dosku s built in usb3? Alebo windows laptop s built in usb? Plus to vyzera ze ma problem s AMD chipom? Dik Computers that do not have USB 3 natively built in to the motherboard are not compatible with Apollo Twin USB. Using USB 3 adapters (such as PCIe-to-USB 3 adapter cards) are not compatible when used with USB 2 motherboards. Motherboards and PCIe to USB 3 adapter cards that use USB 3 controller chips from the following manufacturers are are not recommended for use with Apollo Twin USB: Texas Instruments |
---|---|
23.02.2020 08:11 příspěvků:43 | Ok, som debil asi nebude trab kupovat novy pc Pri zapojeni zvukovky win prehra zvuk zapojeneho usb a hned na to odpojeneho usb. Udalosti - zariadenie sa nemigrovalo |
---|---|
23.02.2020 10:43 příspěvků:221 | Dobrý den, nemigrovat znamená nepřestěhovat se nespojit se. Zde jsem našel nějaké rady: https://support.microsoft.com/cs-cz/help/4520288/windows-10-fix-sound-problems |
---|---|