12.12.2016 16:26 příspěvků:101 | Dobrý den. U programu Malwarebytes Anti_Malware se mě opakovaně nedaří zaktualizovat verzy databáze. Mám trvale 2016.09.28.04. Obrázek zprávy přiložen. |
---|---|
12.12.2016 16:28 příspěvků:4 972 | To ono vpravo dole ke nečitelné. Ale pravděpodobně by pomohlo odinstalování - restart - a nová instalace MbAm. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
12.12.2016 16:44 příspěvků:2 090 | V tom obrázku vpravo dole je v podstatě napsáno, že máš v PC spoustu havěti. A při pohledu na tu plochu se ani nedivím. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
12.12.2016 17:18 příspěvků:4 972 | Já to tam dole nepřečtu, alee tím by se to vysvětlovalo. Je tam verbež, která asi aktualizaci nedovolí. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
12.12.2016 18:52 příspěvků:101 | Nedopatřením jsem přiložil pracovní verzy obrázku. Omlouvám se a opravuji. |
---|---|
12.12.2016 19:36 příspěvků:4 972 | Místo opravy už si to mohl přeinstalovat. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
12.12.2016 20:07 příspěvků:2 090 | A jestli je ten původní screen (byť pracovní) z Tvého PC, pak ho máš opravdu zavšivený!!! Ten nový obrázek o ničem nevypovídá, je k ničemu. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
12.12.2016 22:14 příspěvků:101 | Ahoj. V té mojí prosbě o pomoc je podstatou žádost o radu, o co se jedná, že se dle screenu Nelze připojit k aktualizačnímu serveru. Internetové připojení mám jinak bezproblémové. Co se týká toho množství ikon na ploše, tak to jsou zástupci oblastí, které často používám. Díky. |
---|---|
12.12.2016 22:19 příspěvků:757 | Jaký máš antivir? Nemáš tam proti malwaru více programů, který se mezi sebou tlučou? Vidím tam např. Advanced SystemCare, který mohl něco smazat co neměl. Máš toho tam nějak přehršel. Ono všeho moc spíše škodí než pomáhá. Přístup programu na aktualizační server může být zakázán někde ve Firewallu. Samozřejmě to může blokovat i nějaká havěť v PC. Základem je slušný antivir (např. ESET Smart Security), a pokud člověk nedělá blbosti není třeba něco dál řešit. Na foru http://forum.viry.cz/ ti můžou pomoci s vyčištěním PC, nebo můžeš udělat čistou instalaci, což by podle screenu nebylo od věci. |
---|---|
13.12.2016 07:57 příspěvků:101 | Používám Avast Pro Antivirus. |
---|---|
13.12.2016 08:42 příspěvků:2 090 | Toho Advanced System Care jsem se nevšiml. Ve vlastním zájmu ho zlikviduj a nepoužívej, dost často nadělá víc škody než užitku. A když už jsem u toho - dej si pozor na jakékoli aplikace od Iobitu, také víc škodí, než pomáhají (i když výjimka se tu a tam najde). K MbAM: Používám Avast Free (k plné spokojenosti) a Comodo Firewal, i přesto jsem před 10ti minutami aktualizoval databázi MbAM (kterou už mám jako Trial prošlou) stejné verze, jako ta Tvá. Zkus vypnout na chvíli ochrany (antivir, firewall a vše související), snad Ti aktualizace naběhne. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|