Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Mafia 2- seka se

Mafia 2- seka se

11.05.2013 12:10

Caute mam tu takovy problem ze kdyz hraju Mafii 2 a mam tam cesky dabing tak se mi hra pri prestrelkach seka ale pokud tam nemam cesky dabing a mam tam klasicky ENG. tak mi Mafie neseka, PC mam na to dobre muzu to jet na plno ale seka se to pouze s ceskym dabingem a pri nejakych prestrelkach nebo nekde kde se nici napr obchody nebou boucha hodne aut u sebe. Prosim poradte

11.05.2013 13:56

Zkusil bych nainstalovat nejnovejsi verzi hry. Dost mozna to bude nejaky znamy bug a tim padem je velka sance, ze v nekterem z patchu bude opraven

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
11.05.2013 14:19

Teď mám zaze problém s tím že když chci jet od prvni kapitoly tak mi začnou samy od sebe životy odebírat co s tím

12.05.2013 07:58
ověřen

<fieldset><legend>Ganzic</legend>Teď mám zaze problém s tím že když chci jet od prvni kapitoly tak mi začnou samy od sebe životy odebírat co s tím

Pokud máš hru koupenou a dělá to až takovéhle blbosti, podívej se na google, zahledej a pokud budeš jediný, kdo má takový problém, obrať se na technickou podporu. Pokud jediný nebudeš, určitě bude na internetu k nalezení nějaké řešení.

GIGABYTE X79-UD3, Intel Core i7-3820, Nvidia GeForce GTX 650 Ti Boost, 8GB RAM, 1TB WD Blue, Arctic - Cooling i30 Pro, BenQ XL2411T, EPSON EB-X6, Cooler Master K350, Enermax NAXN 82+ 650W, LiteOn iHAS 120, Windows 7 Professional 64-bit
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace