02.07.2011 22:03 příspěvků:1 | Mám porouchaný HDD, problém je v mechanické části ( disk se neroztočí ), zkoušel jsem vyměnit circuit board ale bez úspěchu. Koupil jsem druhý naprosto identický HDD. Je reálné vyjmout záznamové disky z porouchaného HDD a vložit do identického funkčního HDD a dostat se tak k datům a to vše v domácích podmínkách? Máte někdo s tímto zkušenosti? HDD Seagate Momentus 5400.6 500GB GForce |
---|---|
03.07.2011 07:41 příspěvků:5 728 | realne to je, ale ne v domacich podminkach. a bude to stat par tisic. jednou z podminek je minimum prachu... Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
04.07.2011 08:04 příspěvků:430 | <fieldset><legend>tonbar</legend>Mám porouchaný HDD, problém je v mechanické části ( disk se neroztočí ), zkoušel jsem vyměnit circuit board ale bez úspěchu. Koupil jsem druhý naprosto identický HDD. Je reálné vyjmout záznamové disky z porouchaného HDD a vložit do identického funkčního HDD a dostat se tak k datům a to vše v domácích podmínkách? Máte někdo s tímto zkušenosti? HDD Seagate Momentus 5400.6 500GB GForce Udělat doma si to můžeš, ale nesmíš tam mít ani zrnko prachu samozřejmě se pravidelně uzemňovat a mít na sobě sterilní rukavice. Samozřejmostí je i šroubováček, kterým ty hvězdičky povolíš aa v neposlední řadě zručnost. Jestli tohle všechno splňuješ, udělat to můžeš. little_wolf |
---|---|