08.08.2016 17:03 příspěvků:4 | Zdravím, používám Windows 10 a už nějakou dobu mám problém s připojením pomocí kabelu k mému notebooku. Připojení se cca. každou hodinu stane limitovaným (žlutý trojúhelník s vykřičníkem). Poté, co kliknu na "odstranit potíže", tak mi to udá důvod "výchozí brána není dostupná", resetuje to adaptér, a vše zas funguje na nějakou dobu... Zkoušel jsem vyměnit routery, vyměnit kabely, znovu nainstalovat ovladače, reinstalovat windows, ale problém stále přetrvává. Wifi funguje. Věděl by někdo co s tím? Dík moc! |
---|---|
08.08.2016 17:13 příspěvků:4 972 | Co na to říká tvůj provider. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
08.08.2016 17:14 příspěvků:4 | Když jsem se na Avonet zavolal, tak řekli, že tam neviděli žádný problém, a že problém je nejspíš v routeru. |
---|---|
08.08.2016 17:17 příspěvků:4 972 | Máš router dobře nastavený? Chyba ale může být na jejich straně. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
08.08.2016 17:22 příspěvků:4 | To netuším, tam sem se radši moc nehrabal, nevím o tom téměř nic... |
---|---|
08.08.2016 17:38 příspěvků:4 972 | Tady máš podrobný návod na diagnostiku: Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
08.08.2016 17:47 příspěvků:4 | Jste si jistý, že se jedná o správný odkaz? |
---|---|
08.08.2016 17:49 příspěvků:4 972 | Jasně ITCrowd je na to odborník! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
08.08.2016 22:08 příspěvků:2 090 | ITCrowd je sice odborník, ale ten odkaz je k ničemu, je to návod na online změnu IP. Máš SZ (vzkaz). Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.08.2016 09:26 příspěvků:4 972 | Tak se mu to nezobrazí, návod je na kontrolu sítě, ale ukazuje se vám moje Proxy, kterou používám. Vzkaz nemám. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
09.08.2016 17:08 příspěvků:2 090 | Vzkaz nebyl pro Tebe ale pro tazatele. Odkaz je špatně. Nějaká Tvoje Proxy nás z tohoto hlediska vůbec nezajímá. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.08.2016 17:10 příspěvků:4 972 | Já psal že se odkaz nepovedl, co na tom zase nechápeš? Ostatně on už to řeší s odborníkem, kterého ty nemáš rád. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
09.08.2016 17:17 příspěvků:2 090 | Pochopitelně, protože jsem mu to poradil Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.08.2016 17:20 příspěvků:4 972 | Jsi jak malej kluk. Já ho na ITCrowda upozornil, jen se nepovedl odkaz. Tebe by to jinak nepomohlo, protože se s ním nesnášíte. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
09.08.2016 23:02 příspěvků:513 | Ahoj. Čo tak zistiť rozsah siete a napevno nastaviť ip adresu v ntb? Možno je router staršieho typu a pridelenú ip adresu možno po skončení platnosti znova z nejakého dôvodu neobnoví. Skúsil by som toto . i5 6600k, MB: MSI mortar, Msi GTX 1060 Gaming X 6GB, 2x8GB ddr4 2133mhz, SSD Intel 535 120GB, 1TB SSHD + 640GB HDD,na vodnom chladeni cooler master seidon v2 vetrak Noctua 120mm industrial 3000rpm...Zallman 600W
vychodena priemyslovka so zameranym na pc systemy, posledne dva roky uzsie zameranie na sietove systemy Cisco |
---|---|
20.01.2017 17:36 příspěvků:2 | Ahoj, díval jsem se, že jsi reagoval na problém s neustálým výpadkem připojení respektive problémy s výchozí bránou a žlutým trojúhelníčkem. Jaká na to byla rada? prosím o kontakt na email pho3nyx@centrum.cz díky moc |
---|---|
20.01.2017 17:42 příspěvků:2 090 | Nechápu...... Přečti si celé vlákno, jinak nemám, co bych ti k tomu řekl. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.01.2017 18:26 příspěvků:2 | Nikde nevidím řešení, ty ano? |
---|---|