30.10.2008 23:32 příspěvků:2 | Cau lidi , Nemate nekdo zkusenost s chybovou hlaskou monitoru NOT OPTIMUM MODE : RECOMMENDED MODE 1440x900?? Me to dela monitor SAMSUNG 940BW...Fakt nevim co s tim... Mensi popis problemu: Dneska jsem nainstaloval Windows Vista (64bit)...Vse slo bez problemu,az na rozliseni...Vite v ty zakladni verzi Vista v tom nastaveni rozliseni bylo jen 1600x1200 a jeste nejake mensi,ale ty jsem ani nezkousel...No a jelikoz max.rozliseni tohoto monitoru je 1440x900pix,byly asi pulcentimetrove okraje,ktere nebyly videt,protoze byly mimo obrazovku...Inu,nainstaloval jsem ATI drivery(mam ATI 2600XT,pouzil jsem originalni CD dodane v s touto grafikou...) a po jejich nainstalovani bylo mozne dat konecna rozliseni 1440x900...No,co myslite,ze by to nebyl Microsoft aby se neco nepodelelo??...no tedy-navolil jsem rozliseni 1440x900 a dal použít...v tu chvíli černá obrazovka a na ní OSD(to je takovy to menu monitoru)s napisem: NOT OPTIMUM MODE : RECOMMENDED MODE 1440x900 60Hz -to je ale presne to,co tam mam navolene...Docasne jsem to vyresil v nouzovem rezimu odinstalaci ATI driveru,coz mi dovolilo vratit se zatim alespon k jiz zminenemu rozliseni 1600x1200...Nemate s tim nekdo zkusenosti?? Na XP jsem nemel problem s rozlisenim 1440x900 -hold novy Wokna-novy chyby...Je to skoda,ze se Microsoft temito malimy ale razantnimi chybami "proslavil"... DEKUJI ZA TRPELIVOST A ODPOVEDI -HOOX Uvitam odpovedi i na mail HooX66@gmail.com OMLUVTE PROSIM HACKY A CARKY,JSEM STUDENT 9. ROCNIKU ZS,NEMAM CAS SE UCIT,PROTOZE SE MUSIM UCIT |
---|---|
31.10.2008 12:47 příspěvků:2 | PROBLEM VYRESEN Jestli ma nekdo tento problem,zkuste to co ja- AKTUALIZUJTE OS (pouze s "čistým" windowsem,ale tady se doufám warez nevede ne??) ...Po aktualizaci Windows Vista jsem bez problemu nastavil rozliseni 1440x900,obraz byl trochu mimo monitor,ale to se spravi stisknutim tlacitka AUTO na monitoru...Prominte za zalozeni topicu...HooX |
---|---|