25.08.2014 07:34 příspěvků:1 | Dobrý den, chtěli bychom vás poprosit o kritiku a návrhy na vylepšení webu. Web je zaměřený na prezentaci komerční nabídky (pronájem kanceláří a další služby pro podnikatele). Vítáme všechny nápady na zlepšení designu či obsahové stránky webu. Odkaz na web: http://www.regus.cz |
---|---|
02.09.2014 12:17 příspěvků:1 873 | No nevím jestli jsem ten pravý, ale připadá mi to trochu jako dost hustý gulášek na malém prostoru. Jinak vyhodil bych asi ten otravný odkaz - jsme tu pro vás telefon ..., v každém podokně. Stačilo by podle mne úplně ten nahoře jen třeba s tím textem jsme tu pro vás.. (míň je někdy víc). A pak i třeba trochu barevně to mírně odlišit ta jednotlivá podokna, dost to "jakoby" splývá, je to tak rychlé, že "nevíš" jestli už jsi v jiném podokně, vzhledem ke stejnému pozadí. Popřípadě ten vršek i trochu vycentrovat/vyladit - zarovnat to s tou nižší lištou. Nebo u těch zasedacích místností, to trochu přeskupit vždycky to službami máš na novém řádku, kazí to styl.. V tom odeslat je to také nějaké špatně uspořádané nějak se to přeplácává, malé mezery .. Stačí ? Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|