Upoutávka
Úvod > Fórum > Internet > Tvorba webu a webdesign > Kritika webu: Reality v Chorvatsku

Kritika webu: Reality v Chorvatsku

22.11.2014 11:51

Dobrý den,

budeme rádi za zpětnou vazbu a podněty ke zlepšení webu, který se věnuje nabídce nemovitostí k prodeji v Chorvatsku.

Adresa webu: http://www.chorvatsko-reality.cz/

Předem moc děkuji za jakékoliv poznámky.

23.11.2014 13:59
ověřen

Nevím jestli je to jen zobrazením v tabletu, ale po načtení si ten obrázek vlevo zvětší zoom bez kliknutí a překryje údaje vpravo...

Jestli to dělá i na větším monitoru tak to oprav..asi to nějaké mouchy má.. Dál už jsem nekoukal to mne odradilo ...

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
08.02.2015 17:54

Zdravím,
web vypadá dobře, přehledně a čistě.
Měl bych k tomu pár připomínek.

1) Nepoužíval bych ty slidery. Navíc vy je máte jak úplně nahoře, tak i u "Top nabídky". Docela tím riskujete, že návštěvník webu neuvidí další položky, které jsou až ve druhém nebo třetím slidu. Nikdo nebude čekat, než slide přeblikne. Navíc u té Top nabídky nestihnu ani pročíst a prostudovat položky v jednom slidu a najednou to přeblikne na druhý slide.

Zde je docela pěkný článek týkající se sliderů na webu a důvodů proč je nevyužívat.

http://conversionxl.com/dont-use-automatic-image-sliders-or-carousels-ignore-the-fad/

2) Nelíbí se mi ta zelená barva. Barevně mi tam úplně nesedi a u toho formuláře je dost nepříjemná pro oči.

3) Na HP mi chybí informace o tom, čeho se web týká. Tu najdu bohužel až někde dole "Naše společnost pro Vás zprostředkuje prodej a pronájem nemovitosti v Chorvatsku..."

Webový grafik a designér - www.jiripavlas.cz | Osobní rozvoj a sebevzdělávání - www.nejenonline.cz
09.02.2015 12:41
ověřen

K té "zelené". Spíše bych tam viděl nějakou šedou. Třeba #C2C2C2 a ty pole třeba tmavší #787978, ale nevím jak to ve výsledku bude vypadat, třeba to bude moc nevýrazný, ale tahle zeleň je moc. To samé u textových odkazů "Číst dál", které bych udělal stejnou barvou jako jsou tlačítka.

PS: Je to jen návrh, který může dopadnout blbě. :-) Jinak stránka je velice pěkně udělaná a příjemná. Víceméně souhlasím s jiripem co se týče výtek.

Potřebuješ poradit se sestavením PC?? 1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp. 2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou. 3) Popiš co nejvíce své požadavky: - cena, použití PC - s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez - periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost). V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří.
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace