03.10.2013 16:28 příspěvků:10 | Ahoj mám problém měl sem rozbyty ntb. Zaražená nabíječka (notebok mi spadnul na zem na konektor a cele se to zarzilo dovnitr vystipnul se i kousek sasi dira mela celkem cca 2 cmnechal sem to opravit vymenily mi konektor je tam ted jiny vetsi musim pouzivat nabijecku od meho starsiho asusu f3m a pokud zapnu nejakou hru bez ohledu na naroky na grafiku(ntb je docela silny)tak se po par minutach vypne a pokud sahnu na vetrak tak je to radne rospaleny neskousel sem zadnou apku na zmereni teploty prijde mi to zbytecne pokud takovyto rozdil rozeznam po prilozeni ruky nemyslel sem si ze by to mohlo byt novym konektorem ale v posledni dobe me to cim dal vic napada ale zaroven jelikoz byl konektor vyrazem i s plastem a a v servisu mi tam dali nejaky silikon tak me napadlo zda to nemuze byt tim stejny efekt se opakuje i bez pripojene nabijecky rozdil mezi hodnotami nabijecek je takovyto acer nabijecka 19V 3.42A Napadlo me nejakym programem nebo pohledat v biosech a skusit omezit rekaci systemu na zvysenou teplotu ntb. ale nejspis bych se mohl zacit poohlozet po novem ntb jakmile bych to udelal EDIT: pro zajimavost sem preci jen nainstaloval speed fan a hodnoty jsou oopravdu vysoke jdena se tedy sice o herni ntb ale i tak mi to prijde hodne |
---|---|