19.06.2016 20:42 příspěvků:1 | Dobrý den, potřeboval bych prosím Vás poradit, z ničeho nic mi z mřížky u notebooku začal vycházet bílý smradlavý kouř, notebook byl strčen v síti. Notebook začal více chladit..Po vypojení kdy jel na baterii se hodil do klidu.. Po přezkoumání adaptéru, zásuvky, jsem nic neviděl tak jsem zkusil zapnout znovu notebook do sítě a do 3vteřin z ventilátoru opět bělejší hnusný smradlavý kouř...Nevíte co se děje? Děkuji |
---|---|
19.06.2016 20:54 příspěvků:757 | Jedině rozebrat a vyzkoušet z čeho to vychází (nějaký kondenzátor???). Asi to nebude ale nic dobrýho. Je to v záruce? - reklamovat, nebo jinak do servisu |
---|---|
20.06.2016 06:56 příspěvků:2 090 | Ježíšmarjá, to je otázka!!!! Asi to hoří, né?!?!?! Zapínat znovu je vražda toho notebooku! Rozumné rady už jsi dostal od gfm, k tomu není moc co dodat. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.06.2016 15:23 příspěvků:3 | No vím že to asi není nic dobrého, notas bez napájení jede, ale na té síti ne..Dnes jsem zapínal a zkoušel dát do zásuvky a už se nenabíjel, takže bych to viděl na nějaký zkrat v nabíjení že se něco odpalilo. |
---|---|
20.06.2016 15:35 příspěvků:4 972 | Ty tu máš dva účty? pokud to dělá na připojeném zdroji, je to zcela jistě závada "nabíjecích" obvodů a chce to servist. Pokud se ovšem vyplatí výměna základní desky Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
20.06.2016 17:18 příspěvků:2 090 | Cituji: "Dnes jsem zapínal a zkoušel dát do zásuvky a už se nenabíjel" Tak jsi "nemoudrý" (nechci být neslušný) a udělal jsi přesně to, před čím jsem Tě už varoval: Zavraždil jsi ho........ Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.06.2016 18:01 příspěvků:4 972 | Já umím číst, jen jsem napsal názor co s tím asi je. Kondenzátory např. nehoří. Napsal jsem i kde to asi bude, může to být klidně prkotina za dvacku, kde chytil prach apod. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.06.2016 18:10 příspěvků:2 090 | Neumíš číst, jinak bys pochopil, že Tebe se můj příspěvek vůbec netýká a je to reakce na příspěvek před Tebou. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.06.2016 18:13 příspěvků:4 972 | Aha, omlouvám se, nepoznám kdy je konečné slovo Ježíšmarjá, to je otázka!!!! Asi to hoří, né?!?!?! Zapínat znovu je vražda toho notebooku! Rozumné rady už jsi dostal od gfm, k tomu není moc co dodat. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|