30.09.2014 15:53 příspěvků:3 | ahojte chcel by som kompletne vycistit moj pocitac,zmazat vsetky data,update-y obrazky,zmeny v pocitaci co som kedysi nastavil.Proste by som ho chcel mat ako novy.Pouzivam ho uz 6 rokov takze bude trochu "zaneseny"zbytocnymi datami aj napriek pravidelnemu cisteniu.Problem je ze mi ten comp skladal znamy co robi(l) s pocitacmi a tiez mi instaloval windows do neho.Takze nemam k nemu CD ani kluc k windowsu.
Podotykam ze mam legalnu kopiu windowsu,registrovanu,bez problemov. Dakujem vopred za pomoc |
---|---|
01.10.2014 13:19 příspěvků:1 873 | Nevím co to je za verzi, ale snad... Pokud je to originál a máš instalační CD/DVD, i kopii která pojede, pak si zjisti použitý klíč který tam máš teď, a pak to zformátuj a nainstaluj, ale pokud se ta instalačka sekne můžeš mít problém... K tomu je dobré si udělat zálohu, jenže už to máš zasekané takže záloha > obraz celého disku bude komplet se vším všudy... (na nějaký jiný disk, pokud tedy máš, a s adekvátním prostorem) klíč zjistíš skrze : Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
13.10.2014 21:15 příspěvků:3 | No a teraz mam problem)))ja som tu kopiu toho Win 7 mal,lenze kluc k nemu mal ten co mi tu kopiu dal.A snim uz roky nemam kontakt.Takze som to cd zahodil,asi,nemozem ho najst nikde.Teraz vdake tej app produkey mam kluc ale nie cd)))))))))Ale ja som si vytvoril system repair CD,a tiez som zalohoval cely system na externy disk.Takze teraz ked sformatujem cely PC a potom tam dam system repair cd alebo napichnem ten externy disk.......NAHRA MI TEN MOJ WIN 7 ZNOVU? |
---|---|
13.10.2014 21:34 příspěvků:3 | A este toto som sa chcel opytat...Ja som kupil mojej drahej polovicke original win cd ked som jej kupil laptop,nainstaloval som a funguje ok,mozem si nainstalovat win z toho isteho cd aj ja do mojeho pc? |
---|---|
14.10.2014 12:04 příspěvků:1 873 | Jestli myslíš to reinstal - CD s recovery zálohou, tak jeď podle manuálu. ----------------- Pokud máš obraz původního HDdisku na externím a selže ta instalačka, pak bys musel nakopírovat ten klon - obraz na zformátovaný HDD. (Pokud máš "jen" zálohovaný sys. na tom ext.disku tak zkusit obnovu ze zálohy.) ---------------------- Pokud je to nové instal CD s OS stejné verze, kterou máš nainstalovanou, pak ho použij na svou instalačku a použij - vlož tam ten svůj klíč (platnou licenci). Jo, tedy dva systémy na dvě různé licence ! Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|