Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > Kolísání rychlosti inernetu

Kolísání rychlosti inernetu

10.11.2012 19:52

Prosím o radu stahuji rychosltí 1.2MB/s v jdownloader nebo torrent prostě v čemkoliv, ale jak to minimalizuji nebo jsem na netu nebo prostě dělám něco jiného rychlost spadne na 16-100KB/s.

Pak když na to najedu a myximalizuji rychlost zase vyletí na 1.2-1.3MB/s.

Poradíte někdo co s tím může být mám to napojené přes wifi router a nikdy to nedělalo.

11.11.2012 00:04

Mě akorát napadá, zda nemáš nějaký optimalizér rychlosti na používanou aplikaci (Což jsem ještě v životě neviděl ) a nebo máš nějakého sviňáka v PC a nebo to prostě dělá už dlouho zaběhnutý systém a je v něm nějaká chyba. Jinak opravdu nevím čím to může být. Jinak zkoušel si i jiné zařízení ? Nebo máš možnost u někoho jiného vyzkoušet pc ? Jinak asi nezjistíš zda je to PC a nebo router.

11.11.2012 02:47
ověřen

je roura která má průměr 10cm a uvnitř je určitý tlak vody a ty vyvrtáš do té roury díru co se stane? poklesne tlak

a stejně tak to je i u tvého stahování.

ty stahuješ plnou rychlostí přes "jdownloader, torrent" a najednou zapneš prohlížeč a ten ti srazí rychlost stahování

(chápeš jak to myslím? )

vzdálená plocha Team Viewer (pro pomoc na dálku) http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx Připojte se k PCforum.cz na facebooku http://www.facebook.com/pages/PCforumcz/123041544477075 ........
11.11.2012 17:58

ne blbost jde jenom o to že překliknu mezi nic nezapínám nebo ani nemusím překliknout jenom minimalizuji a dělá to

11.11.2012 20:19

taky se priklanim k tomu, ze je to blbost

spis si myslim, ze mas jednojadrovy procesor. Pokud mas vicejadrovy, tak si pust spravce uloh (napr pres prave tlacitko ve spodni liste) a u toho procesu zkus nastavït prioritu na "vyšší než normalní" nebo "vysoká" (u jednojadra bych toto nenastavoval, ale muzes to zkusit ).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace