Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > Kodak zx5

Kodak zx5

01.09.2012 13:38

Ahoj asi před týdnem jsem si koupil kamerku Kodak zx5 a zjistil jsem, že ke kamerce není sada držáků i když na alza.cz v obrázkách jsou http://www.alza.cz/kodak-zx5-white-d336200.htm#foto (nikde jsem nečetl, že je to pouze ilustrační foto) Tak se tedy ptám nevíte kde bych mohl takové držáky dokoupit ? jde mi hlavně o ten držák o kolo pasu nikde jsem to nemohl najít (možná se to netýká takového fora, ale napadlo mě, že i v tomhle umí někdo z vás chodit) Předem díky.

01.09.2012 14:02

no, dival jsem se na offic. strance vyrobce http://store.kodak.com/store/ekconsus/en_US/pd/PLAYSPORT_Video_Camera__Zx5/productID.221644700 a tam to nemaj, na amazonu a na ebay to taky nemaj a kdyz to nemaj ani tam, tak to nemaj snad nikde respektive, budes si muset najit spis nejaky univerzal...

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
01.09.2012 14:29

No to je právě to proč sem píšu jestli o něčem nevíte..je to banda zlodějů na co mi je venkovní kamera na natáčení onboard motocrosu atd když jí nemám jak uchytit ? Ještě ke všemu když ty držáky už vlastně neexistujou..Takže nějakej univerzální držák by ste nenašel ?

01.09.2012 17:10

muzes to jeste vratit

ja bych si treba to pouzdro vyrobil rucne, pasek doma urcite je a silikonovy pouzdra prodavaj vsude

jinak, ja jsem zvyklej, ze na internetu tykam, tak nemusis vykat.

edit:jinak, ja se tedka dival a kodak zx1-zx5 vypadaj stejne a kodak zi1-10 ma podobnou, nebo stejnou velikost (to si radej podivej na velikost tveho zx5 a pak porovnej).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
01.09.2012 18:16

No vracet to nechci doma jsem našel nějaky držák ze starého fotaku, ale chtěl jsem přece jen něco na to tělo a jinak ty víš o nějakých držákách na zx1 např ? vím, že jedna kamera je naprosto stejná zx3 akorád má méně funkcí, ale držáky najít stejně nemůžu D

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace