Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > Koaxiál-TV

Koaxiál-TV

18.05.2013 18:37

Zdravím, mám dotaz ohledně rozdělení koaxiálnu a v něm i signálu do televize z antény. Plánuji mít televizi v pc, abychom se doma nemuseli přít o to, kdo se na co bude koukat zrovna. Můj dotaz spočívá v rozdělení koaxiálu, jestli prostě ho připojím pomocí rozdvojky na ten stávající, nebo tam musí být hybridní rozdělovač tv signálu. Předem děkuji za pomoc, věřím, že se i na tento zrovna nepočítačový problém někdo najde, kdo tomu rozumí (předpokládám že asi tu víceméně každej zná něco o elektronice)

19.05.2013 11:42

koupit neco takoveho http://www.alza.cz/hama-antenni-rozbocovac-d110106.htm

pokud by byli problemy se signalem pri pusteni obou televiz (zpetne ruseni, slaby signal), tak by se to hold muselo vyresit jinak, ale nezazil jsem takovy problem a predevsim digitalni signal je proti tomu relativne dobre odolny (jak proti ruseni tak i proti slabemu signalu).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace