Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > Klávesnice Logitech pro visty, funkčnost i na XP?

Klávesnice Logitech pro visty, funkčnost i na XP?

30.12.2008 19:46

Zdravím

Koupil jsem si multimedialni klavesnici Logitech Wave Corded keyboard. Ma podporu pro Visty i pro XP, ale multimedialni klavesy a jejich funkce fungujou jen pod Vistama. Neslo by to nejak oblbnout aby mi to slapalo i na XP? Nevsiml sem si toho pri koupi a nechce se mi ji vracet jen kvuli toho ze sem se spatne podival... Neexistuje pro to napr. nejaky patch?

Dik

http://www.exasoft.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=17022

31.12.2008 08:43

<fieldset><legend>FastCivic</legend>Zdravím

Koupil jsem si multimedialni klavesnici Logitech Wave Corded keyboard. Ma podporu pro Visty i pro XP, ale multimedialni klavesy a jejich funkce fungujou jen pod Vistama. Neslo by to nejak oblbnout aby mi to slapalo i na XP? Nevsiml sem si toho pri koupi a nechce se mi ji vracet jen kvuli toho ze sem se spatne podival... Neexistuje pro to napr. nejaky patch?

Dik

http://www.exasoft.cz/default.asp?cls=stoitem&amp;stiid=17022

Stačí si doinstalovat dodávanej software kterej je právě na těch cd co jste k té klávesnici dostal. Mám tuto klávesnici taky a na Win XP, a se softwarem/driverama funguje jak má.

Just because you´re paranoid don´t mean they´re not after you
31.12.2008 14:50

<fieldset><legend>n3uro</legend><fieldset><legend>FastCivic</legend>Zdravím

Dik

http://www.exasoft.cz/default.asp?cls=stoitem&amp;stiid=17022

Stačí si doinstalovat dodávanej software kterej je právě na těch cd co jste k té klávesnici dostal. Mám tuto klávesnici taky a na Win XP, a se softwarem/driverama funguje jak má.

software sem samozrejme nainstaloval, vsechno probehlo v poradku, ale multimedialni klavesy proste nereagujou, jinak klavesnice funguje jak má

01.01.2009 21:34

<fieldset><legend>fastcivic</legend>software sem samozrejme nainstaloval, vsechno probehlo v poradku, ale multimedialni klavesy proste nereagujou, jinak klavesnice funguje jak má

Tak jste nainstaloval software špatně, nebo při instalaci se někde objevila chyba. Mě funguje takže funkčnost na XP je ověřena.

Při citaci vyjímejte svoje citace z kontextu.

02.01.2009 23:08

<fieldset><legend>n3uro</legend>Tak jste nainstaloval software špatně, nebo při instalaci se někde objevila chyba. Mě funguje takže funkčnost na XP je ověřena.

Při citaci vyjímejte svoje citace z kontextu.

tak snad jeste umim instalovat...

musi byt pri pouzivani tech klaves zapnuta nejaka funkce, nebo musi bezet nejaky program v pozadí? nejde mi to do hlavy

03.01.2009 09:57

<fieldset><legend>FastCivic</legend>tak snad jeste umim instalovat...

musi byt pri pouzivani tech klaves zapnuta nejaka funkce, nebo musi bezet nejaky program v pozadí? nejde mi to do hlavy

Samozřejmně že musí bežet. Je to program s driverama v paměti, to že běži poznáte podle ikony logitechu v pravo dole. Když na něj kliknete měl byste se dostat do menu a tam si konfigurovat klávesy. Vzpoměl jsem si že mi i přes tenhle program někdy klávesy nefungovaly, zkuste kdyžtak reinstalovat software/drivery a použít jiný USB port, ale mám pocit že tomu pomohla až reinstalace (né že bych jí kvůli tomu prováděl).

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace