06.02.2015 16:29 příspěvků:2 | Ahoj, chtěl jsem si stáhnout lyžařskou hru snow ale nevím kde. Měla by to být free to play a vždy mě to odkáže na steam kde je hra placená |
---|---|
06.02.2015 17:33 příspěvků:38 | jak to tak vidím, tak hra zdarma asi není...alespon ne teda prozatím... |
---|---|
06.02.2015 19:21 příspěvků:442 | Osobně to nezkouším, ale co zkusit dát zde "SIGN UP FOR THE CLOSED BETA"?? Potřebuješ poradit se sestavením PC??
1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp.
2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou.
3) Popiš co nejvíce své požadavky:
- cena, použití PC
- s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez
- periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost).
V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří. |
---|---|
07.02.2015 17:01 příspěvků:2 | tam mě to odkáže na steam |
---|---|
07.02.2015 17:13 příspěvků:442 | Číst, číst, číst... Na strnkách píšou, že je prozatím dostupná alfa verze na steamu. Lze se přihlásit do uzavřené bety, ale ta zatím není. ![]() Potřebuješ poradit se sestavením PC??
1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp.
2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou.
3) Popiš co nejvíce své požadavky:
- cena, použití PC
- s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez
- periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost).
V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří. |
---|---|