Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Kde stáhnout Snow?

Kde stáhnout Snow?

06.02.2015 16:29

Ahoj, chtěl jsem si stáhnout lyžařskou hru snow ale nevím kde. Měla by to být free to play a vždy mě to odkáže na steam kde je hra placená :-(

06.02.2015 17:33
ověřen

jak to tak vidím, tak hra zdarma asi není...alespon ne teda prozatím...

06.02.2015 19:21
ověřen

Osobně to nezkouším, ale co zkusit dát zde "SIGN UP FOR THE CLOSED BETA"??

http://www.snowthegame.com/

Potřebuješ poradit se sestavením PC?? 1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp. 2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou. 3) Popiš co nejvíce své požadavky: - cena, použití PC - s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez - periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost). V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří.
07.02.2015 17:01

tam mě to odkáže na steam

07.02.2015 17:13
ověřen

Číst, číst, číst... Na strnkách píšou, že je prozatím dostupná alfa verze na steamu. Lze se přihlásit do uzavřené bety, ale ta zatím není.

Potřebuješ poradit se sestavením PC?? 1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp. 2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou. 3) Popiš co nejvíce své požadavky: - cena, použití PC - s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez - periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost). V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří.
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace