16.01.2019 20:49 příspěvků:14 | Dobrý den, na oficiálním webu jsem si zdarma ke stažení stáhnul live iso obraz Kali Linuxu Kali Linux Light 2018.4.Iso Boot (load linuxu) probíhá velmi svižně, leč po nabootování systému systém vyžaduje přihlášení do systému: user a heslo. user/user root/root admin/admin a podobně. Žádná z výše uvedených kombinací nebyla systémem akceptována. Nevíte, jaké jsou přihlašovací údaje.? Je to přece open distribuce tak mne vyžadování přístupových údajů přímo udivuje jiná distribuce linuxu jež mám k dispozici nic podobného nevyžaduje. Co s tím ? |
---|---|
16.01.2019 21:14 příspěvků:221 | Dobrý den, přihlašovací údaje, přihlásíme se jako root s heslem toor. https://www.hackingkurzy.cz/blog/kali-linux-poprve-na-siti/ |
---|---|
17.01.2019 04:20 příspěvků:14 | viko10 díky za dobrou radu, mimochodem proč tomu tak vůbec je ? |
---|---|
17.01.2019 08:01 příspěvků:221 | Zřejmě proto, abyste získal oprávnění ke vstupu do roota systému ke všem složkám, souborům a oddílům, které jsou třeba v mobilním telefonu jinak zamknuté a běžnému uživateli nepřístupné. |
---|---|