10.03.2020 13:44 příspěvků:1 | Zdravím, koupil jsem si nový modem (ZTE H267A) s novým poskytovatelem internetu a mám problém, když provedu internetový test rychlosti, maximální rychlost je uzamčena přibližně mezi (přibližně polovina maximální rychlosti internetu), ale přes WiFi s ostatními zařízeními je přes .Vyzkoušel jsem tedy stejný port se stejným kabelem u mého staršího notebooku a rychlost je jako u jiných zařízení na WiFi ( ).Problém tedy nebude v modemu, ani v kabelu, ale buď přímo v , nebo v základní desky.Takže jsem se pokusil aktualizovat na nejnovější ovladače, pak i Windows a dokonce jsem zkusil každý jednotlivý port zvlášť i s pomocí jiných kabelů (kdyby náhodou), které jsem měl, a to problém nevyřešilo. Mám s integrovanou síťovou kartou.Dodám, že předchozí poskytovatel internetu mi povolil maximálně , takže nemůžu říct, že to před tím fungovalo správně.Měl někdo stejný problém a vyřešil ho? Nějaké nápady? Sítím moc nerozumím, takže už mě nic moc nenapadá Děkuji za odpovědi. |
---|---|