21.02.2014 14:36 (účet zrušen) příspěvků:261 | Zdravím Docela dlouho vybírám distribuci linuxu, ale nemohu se rozhodnout. Chci distribuci, která má lištu dole a vypadá jako Mac OS. Na youtube jsem viděl Debian, který vypadal přesně tak, jak chci, ale 2. video bylo takové, že měl tu lištu na straně a byla jiná. Nevím, jak nainstalovat debian vedle windows, když jsem si stáhl amd64 verzi a vypálil na DVD - dal jsem v biosu spustit z CD/DVD tak mi ta tabulka s výběrem (HDD, CD/DVD, Network) jen problikla a musel jsem dát načíst z HDD , následně jsem stáhl iA64 a bylo to to samé. Poradíte prosím, kde to stáhnu a jak postupovat ? u klasických ubuntu mi to šlo v pohodě. pak jsem přeinstaloval celé PC a mám jen 1 OS. Díky předem |
---|---|
21.02.2014 15:26 příspěvků:5 728 | úplně stejně si můžeš z windows udělat macosx... http://www.youtube.com/watch?v=mw9YE_0J42k dole jsou linkx Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
21.02.2014 16:20 (účet zrušen) příspěvků:261 | Takze si musim do debianu stahnout skinpack aby to tak vypadalo ? Skin packy na windows nemam rad ...Vzdy mi to delalo nejake problemy ... |
---|---|
23.02.2014 07:54 příspěvků:49 | Na vzhled OS X si můžes předělat téměř jakoukoli distribuci. Já bych ti doporučil jeden z derivátů Ubuntu. Například Lubuntu je pro toto jako stvořené. Když se koukneš na screenshot z tohoto systému, tak vidíš spodní panel, jako ve Windowsech. Ten akorát chytneš, hodíš nahoru, otevřeš terminál, napíšeš sudo apt-get install docky, příkaz potvrdíš heslem a necháš stahovat. Potom už jenom Docky najdeš v menu a spustíš. Výsledek by mohl vypadat podobně jako toto: http://thelinuxexperiment.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/docky.png Asus K55VJ: Intel Core i5™ 3210M (2,5-3 GHz), NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB DDR3 + integrovaná grafika procesoru, 8GB ram DDR3, displej 15,6 - 1366x768, OS Windows 10 Home |
---|---|
25.02.2014 11:03 (účet zrušen) příspěvků:261 | Super , moc děkuji |
---|---|