Dotaz vyřešen reakcí: 21.05.2015 12:33
21.05.2015 12:08 příspěvků:11 | Dobry den, mam strach, že mou práci na počitači může sledovat člověk, který ho měl předemnou v rukou. Podle rozhovorů s ním jsem vycítila, že ví víc než jsem mu řekla. Nevíte jak to můžu zjistit? |
---|---|
21.05.2015 12:18 příspěvků:4 972 | Nechat si zkontrolovat příslušné logy na fórech, které se tím zabývají - doporučuji Viry.cz. Předem je ale třeba změnit všechna hesla a ověřit si, zda je to stále napadené. Pokud útočník hesla zná, žádná kontrola nic neodhalí. /Krom kontroly, kdy kdo na PC přistupoval/ Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
21.05.2015 12:19 příspěvků:1 873 | Se podívej jestli ti tam něco nenainstaloval, jestli něco neběží v pospuštění, případně co vše běží ve správci úloh v procesech.. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
21.05.2015 12:19 příspěvků:11 | Děkuju. A jak to funguje? |
---|---|
21.05.2015 12:22 příspěvků:11 | A to mi nějak někdo z té stránky viry.cz uvidí do počítače?? |
---|---|
21.05.2015 12:25 příspěvků:4 972 | Ne, neuvidí. Zaregistruješ se zde - http://forum.viry.cz/ a popíšeš svůj problém, stejně jako zde. Oni už ti pak poradí jak postupovat dál. Můžeš trochu více popsat, proč si myslíš, že tě někdo sleduje? Třeba to není pravda a tímto si jenom přiděláš práci - ne zrovna jednoduchou Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
21.05.2015 12:26 příspěvků:11 | Běží tam toho šíleně moc a plno věcí ani nezvládnu přečíst, na tož vedět co to je..asi budu muset googlit Děkuju vyzkouším |
---|---|
21.05.2015 12:28 příspěvků:4 972 | Negoogli a udělej to co jsem napsal, pokud by tam byl nějaký Keyloger, stejně ho nenajdeš. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
21.05.2015 12:29 příspěvků:11 | A upřímně..nebylo by jednodušší odnést to nějakému ajťákovi a nechat to na něj? Ten strach má důvod, ten člověk je toho schopný a má důvod mě sledovat. |
---|---|
21.05.2015 12:31 příspěvků:4 972 | Jednodušší by to bylo, pokud máš někoho, kdo tomu rozumí a udělá ti to zdarma, nebo za pár korun. Tohle máš zdarma, jenom s tím budeš mít trochu práce a ne dost příjemné, pokud tomu nerozumíš. Ale zase budeš mít jistotu. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
21.05.2015 12:33 příspěvků:4 972 | V první řadě je třeba vědět, zda se ti tam opravdu někdo kouká a pak teprve hledat řešení. Těch je více, včetně přeinstalace systému, ale pokud si to necháš zkontrolovat, pak jinou radu nepotřebuješ. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
21.05.2015 12:36 příspěvků:11 | Dobře, děkuju moc pravděpodobně to někomu dám, nerozumím tomu, jsem ten typ co si zahraje hru, nebo jde na internet..zkusím i tu stránku. Ještě jendou děkuju |
---|---|
21.05.2015 12:41 příspěvků:4 972 | Zeptej se tam a podle toho co po tobě budou chtít se můžeš rozhodnout, zda se do toho pustíš. Jsou tam odborníci! S těmi ajťáky je to někdy složité, znám jich tu v okolí několik a ti toho mnoho neumí, nicméně, zaplatit si nechají. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
21.05.2015 12:44 příspěvků:11 | No ja neznám zadneho, ale tatka ho muze vzit k sobe do firmy, kde by mel byt odbornik..teda pry je to odbornik. A pravdepodobne to bude zadaramo..mozna za lahvinku tak uvidime |
---|---|
21.05.2015 12:46 příspěvků:1 873 | Spíš si myslím, že je to paranoia Pokud chceš si můžeš prohlídnout dle data jestli tam něco instaloval poznáš. No vidíš tak to neřeš a dej to tatíkovi, ať se na to mrknou kolegové. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
21.05.2015 12:47 příspěvků:11 | To je taky možné, ale toho člověka znám a má důvod a je toho schopný, navíc on rozumí počitačům a je první komu bych dala svuj pc opravit..jenže v tomto případě k němu nemůžu |
---|---|
21.05.2015 12:50 příspěvků:4 972 | Tak ten by tomu rozumět mohl a pokud ne, zeptá se na Viry.cz , což je celkem běžná praxe, ne každý ajťák rozumí této problematice. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
21.05.2015 12:50 příspěvků:1 873 | Hmm, musíš vědět sama komu svěřuješ / svěřit svoje pc .. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
21.05.2015 12:51 příspěvků:11 | Myslím, že snad když je ve firmě, měl by tomu rozumet, protoze tatka rikal ze jejich pracovni notebooky jsou sledovane..takze nekdo to tam nainstalovat musel |
---|---|
21.05.2015 12:52 příspěvků:11 | To já vím jenže než se ke mě pc dostal, musel přes něj..nikdy bych mu jinak svou věc nedala do rukou |
---|---|