30.11.2011 17:27 příspěvků:2 | Dobrý den, prosím, o radu. Z internetu si nic nestahuji, pouze občas si ukládám nějaké stránky a tak AVG free mně plně ochraňuje několik let. Předevčírem jsem si aktualizovala AVG 2011 na AVG 2012. Po proběhnuté aktualizace to doporučilo abych restartovala a já tak učinila. No a od té doby nejde počítač nastartovat a chová se takto: Zapnu a počítač naskočí – objeví se obrazovka, že je třeba zkontrolovat systém - nechám proběhnou - někdy to vypíše celou stránku o tom jak zkrátí alokační jednotku (pak je u všech AVG 2012), ale jindy to nahlásí, že je vše v pořádku – odskočí to a vše proběhne až k naskočení obrazovky s ikonami, která okamžitě odskočí a vše začne znovu. Nebo - když se objeví obrazovka, že je třeba zkontrolovat systém – odkliknu, že nechci - odskočí to a vše proběhne až k naskočení obrazovky s ikonami, která setrvá cca 1 min (ale počítač se za tu dobu nestane funkční) a pak odskočí a vše začne znovu (pokud si nezadám zakázat restart po problémech). Volala jsem na technickou podporu AVG, ale dozvěděla jsem se, že když mám free tak sorry. Nedalo mi to a zkusila jsem to ještě jednou jestli nemají klávesovou zkratku na odinstalování programu. Poradili mi ať si přepnu do nouzového stavu a v něm si program odinstaluji. No jo, ale já zmačknu F8 – nastavím nouzový stav – odentruji – objeví se tmavá obrazovka s vodorovným blikajícím kurzorem vlevo nahoře – a nic. Zkusila jsem všechno co mi to tam nabízí, ale vždy je to černá obrazovka. Myslím, že mi to udělalo nové AVG. Nevím jak ho odinstalovat. Jsem totální laik. Díky. Po odskočení obrazovky s ikonami se objeví stránka kde je mimo jiné napsáno, že závada je: LVPrcMon.sys. |
---|---|
01.12.2011 14:35 příspěvků:6 | zkus hned jak zapinas PC... ta uplne 1 obrazovka....( vyrobce PC tam ma znacku....treba MSI pres celou obrazovku a dole v rozku intel nebo AMD..... ) tak dej recovery mod....myslim f3 presne nevim a tam by mozna slo neco opravit....presneji nevim promin.. |
---|---|
03.12.2011 20:50 příspěvků:2 | Díky za snahu o pomoc. Pro info: Po odentrování Nouzového stavu jsem nechala počítač s černou obrazovkou zapnutý (našla jsem inspiraci na netu) a po 4 hodinách se zobrazila obrazovka v Nouzovém režimu. Odinstalovala jsem AVG free a vše je v pořádku. Díky. |
---|---|