Úvod > Fórum > Hardware > Pevné disky > Jak nainstalovat pevný disk do notebooku HP

Jak nainstalovat pevný disk do notebooku HP

07.02.2017 20:58
ověřen

Prosím o radu, zakoupila jsem si nb HP ZBook 17 G3 /Pevný disk: 256 GB M.2 SSD TurboDrive + volný slot na disk/ a bylo mi doporučeno zakoupení pevného disku, kvůli navýšení kapacity. Zakoupila jsem si tedy WD Black Mobile 1TB, který by měl být vhodný. K nb byl přiložený rámeček, který vypadá, že sedí.

Potřebuji poradit krok za krokem, jak úspěšně přidat tento disk (včetně všech banalit kolem, jako: je třeba vyndat baterii před vložením disku, správné umístění disku, je potřeba po vložení něco instalovat či měnit v nastavení nb a nebo se to bude chovat po zapojení automaticky jako další disk..). SSD disk a vše, co je teď v nb bych ráda zachovala.

Jsem sice laik, ale myslím si, že bych to mohla zvládnout a rozšířit si trochu obzory :-) , takže pomůže i nějaký trefný odkaz a nebo detailnější video, pokud někdo něco podobného také řešil.

Předem děkuji za každou dobře míněnou radu.

07.02.2017 21:10

Něco jako

http://h20628.www2.hp.com/km-ext/kmcsdirect/emr_na-c04953838-1.pdf

od stránky 35?

07.02.2017 22:15
ověřen

Děkuji, projdu si to, něco takového by mi mohlo pomoct :-)

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace