14.03.2014 17:56 (účet zrušen) příspěvků:3 | Zdravim, potrebuji prosim poradit. Koupil jsem NTB HP ProBook 4540s a na nem jsou WIN8. Ty mi ale nevyhovuji, koupil jsem tedy WIN 7, ale kdyz dam v biosu boot z CD tak to proste nejede. Velmi vzdalene vim, ze se jedna o nejakou tu ochranu v biosu ci co, nerozumim tomu. Potrebuji prosim poradit, jak tedy bios nastavit, abych bez porblemu downgrade provedl. Pak jeste jedna podruzna otazka - kde najdu na disku tu instalaci WIN 8 s kterou jsem NTB koupil? K NTB jsem nedostal zadne instalacni CD. Moc dekuji za radu. |
---|---|
14.03.2014 22:43 příspěvků:5 728 | 1)patrně máš na mysli secureboot, ten vypni 2)v dnešní době 1TB disků se dvd nedodává, na disku máš specialní oddíl, na kterým jsou recovery soubory ;) Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
15.03.2014 07:18 (účet zrušen) příspěvků:3 | Ano, to bude ono, secureboot, staci pouze vypnout? Ten recover najdu jak, jmenuje se recover? ja ze bych si to zalohoval, ale napada me, ze k tomu neni zadny s.n. |
---|---|
15.03.2014 08:28 příspěvků:5 728 | Jak jsem již napsal, na tom disku je oddíl, na kterém to je uložené a obvykle bývá skrytý ;) ten recovery bývá i předaktivovaný, jinak cdkey máš zespodu na notebooku. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
15.03.2014 09:58 (účet zrušen) příspěvků:3 | to prave nemam, je tam jen samolepka s logem win 8 tot vse, kupovano v alze, ale tak na to kaslu win 8 je pro me srot |
---|---|