Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Internet nemá určitou rychlost co má..T-Mobile

Internet nemá určitou rychlost co má..T-Mobile

14.04.2013 06:48

Ahoj

Celý rok se trapím proč mám tak pomalý net..A dneska jsem stahoval ze Steamu..A najednou se mě to stahovalo 700kb/s

I když na všech stránkach se mi stahuje max 300kb/s Nevím co stím

A když uploduju třeba video..Tak mě to jde za 20kb/s A má být...

Tady máte screen

http://rychlost.cz/rs/20131474267-9cf8f3f59e.png

Takže nevím..Jak to urychlit všude

14.04.2013 09:13

Stránky jako uložto a podobně mají pro free uživatele (ti co nemají zakoupené VIP)omezenou rychlost na 300kb/s.

Další nevýhoda t-mobile a podobně připojení je ta, že do vás nahustěj jak rychlej net máte, to sice jo, ale jenom download, upload je na tom oproti tomu dost mizernej. Rychlost co inzerují je diskutabilní a neznamená to, že to tak pojede celou dobu, jejich udávaná hodnota je pouze hodnota, kterou máte jako maximální(rychleji už to nepojede), hold prostě ten net tak mají. Také záleží na steamu z jakých serverů stahuješ, jak jsou zaneprázdněné atd. Já měl dříve net od UPC 10mb/s a na speedtestu mě to ukazovalo jenom 2-3mb/s a up z papírových 3mb/s jenom 500-800kb/s.

14.04.2013 10:31

Kup si kredit na ulož to a uvidíš, jak se změní rychlost stahování.

Upload asi moc neurychlíš, u ADSL je většinou dost pomalý, i když u Tebe je fakt hodně pomalý (asi jsi dál od ADSL ústředny)

reindeer.cz
14.04.2013 11:02

Hm..Ták to je na nic..Mám u t-mobile smlouvu na 2 roky X_x To nepřežiju..

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace