06.05.2012 15:47 příspěvků:47 | Mám takový problém.....cca po 3 dnech mi přestává šlapat internet.Třeba sem na netu pohoda a najednou mi to přestane jít naskočí žlutý trojůhelník (určitě víte o čem mluvím). A když dám jako opravit problémy tak mi to napíše at resetuju modem....nojo ale to sem udělal aspon 10x a nic pořád to samé ale když dám přeskočit problém tak mi to napíše "Adaptér připojení k místní síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP" (Neopraveno) Díky za rady PS: Když se v modemu vrtám přehazujju kabely resetuju atd. tak se to někdy rozjede,ale na jiných PC internet jde normálně :/ Procesor : Core 2 Quad | 2,40 Ghz
Ram : 2 GB
Monitor : z pravěku
Grafi.karta - GeForce 8800GT (Fyzi.podpora)
Zdroj : 400W
Paměti : DDR3
Deska : Asus
Mechanika : DVD/RW LG
Disk : 320GB |
---|---|
06.05.2012 15:57 příspěvků:5 728 | muze byt problem se sitovkou nebo treba i v kablu. ovladace jsi zkousel aktualizovat? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
06.05.2012 15:58 příspěvků:47 | Kabel ten no nevím předtím mi net šlapal. O.o Alééé čéčé ty ovladače zkusím dík Procesor : Core 2 Quad | 2,40 Ghz
---|---|
07.05.2012 06:50 příspěvků:47 | No tak ty ovladače nepomohli. nějaké další nápady ? Procesor : Core 2 Quad | 2,40 Ghz
---|---|
07.05.2012 07:14 příspěvků:5 728 | kdysi mi to dělal zavirovaný notebook (tehda ještě s windows xp), takze zkusit reinstall windowsu. Take treba bych zkusil zapojit kabel do jine zdirky v routeru a zkusit pouzit jiny kabel. Jestli to bude delat stale, tak bud spatna sitovka (dokoupit externi, cca 200kc) a nebo problem s windowsama(coz bych nevedel jaky). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
07.05.2012 07:24 příspěvků:47 | <fieldset><legend>radeksima</legend>kdysi mi to dělal zavirovaný notebook (tehda ještě s windows xp), takze zkusit reinstall windowsu. Take treba bych zkusil zapojit kabel do jine zdirky v routeru a zkusit pouzit jiny kabel. Jestli to bude delat stale, tak bud spatna sitovka (dokoupit externi, cca 200kc) a nebo problem s windowsama(coz bych nevedel jaky). Nooo....windowsi mam tedka novy cca mesic starý nainstalovaný....ten kabel jsem zkousel.A windowsama to asi nebude kdyz sou novy Procesor : Core 2 Quad | 2,40 Ghz
---|---|
07.05.2012 07:53 příspěvků:5 728 | dela to od zacatku? jestli ne, tak by to windowsama mohlo byt, to ze jsou novy nehraje naprosto zadnou roli jestli ano, tak muze byt chyba treba v te sitovce. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|